Thumbnail

Ζέτα Δούκα: Δείτε την να χορεύει με μπικίνι σε πισίνα ξενοδοχείου στην Λεμεσό! (Βίντεο) Ζέτα Δούκα: Δείτε την να χορεύει με μπικίνι σε πισίνα ξενοδοχείου στην Λεμεσό! (Βίντεο)

Είχε ωστόσο ένα μικρό... ατύχημα!
Στην Κύπρο βρίσκονται από την περασμένη βδομάδα, οι ηθοποιοί της παράστασης «Γοργόνες και Μάγκες» καθώς έχουν παραστάσεις σε όλη την Κύπρο, ύστερα από μια πετυχημένη σεζόν στην Αθήνα!

Όπως φαίνεται οι συντελεστές της παράστασης περνούν πραγματικά ωραία στο νησί μας, ενώ απολαμβάνουν τον ήλιο και κάνουν τις βουτιές τους. 

Η Ζέτα Δούκα που πρωταγωνιστεί στην παράσταση, δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram ένα βίντεο, όπου χορεύει με το μαγιό της στην πισίνα, απολαμβάνοντας χαλαρές στιγμές. 

Η όμορφη ηθοποιός χορεύει μαζί με τον παραγωγό, σκηνοθέτη και ηθοποιό της παράστασης Γιώργο Βάλαρη, το τραγούδι «Τόσα Καλοκαίρια», ενώ στο τέλος της χορογραφίας την ρίχνει μέσα στην πισίνα χωρίς η ηθοποιός να το περιμένει, με την ίδια να τον "μουτζώνει" κάπου στο πουθενά!  

Αυτό που μας έκανε εντύπωση ωστόσο είναι το καλογυμνασμένο της κορμί, αλλά και οι τέλειες αναλογίες της. Η ηθοποιός στο παρελθόν μίλησε για τη νευρική ανορεξία που πέρασε, δίνοντας ένα τεράστιο μήνυμα πως όταν υπάρχει θέληση όλα μπορούν να επιτευχθούν! 

Δείτε το απόσπασμα: 

Home