Thumbnail

Αποκάλυψη! Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια βαφτίστηκε χριστιανή πριν από 6 μήνες (Βίντεο) Αποκάλυψη! Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια βαφτίστηκε χριστιανή πριν από 6 μήνες (Βίντεο)

«Οι γονείς μου ήθελαν να αποφασίσω εγώ τη θρησκεία μου. Ένιωσα έτοιμη και με βάφτισε η γιαγιά μου»
Ανήκει στη νέα γενιά των καλλιτεχνών, που το όνομα της θα μας απασχολήσει αρκετά στο μέλλον.

Ο λόγος για την Josephine η οποία σε συνέντευξη της στην εκπομπή "Happy Day", αποκάλυψε πως βαφτίστηκε χριστιανή, πριν από 6 μήνες! 

Για το θέμα αυτό ανέφερε χαρακτηριστικά: «Βαφτίστηκα πριν έξι μήνες και δεν το ήξερε κανένας. Ήμουν αβάφτιστη. Οι γονείς μου ήθελαν να αποφασίσω εγώ τη θρησκεία μου. Ένιωσα έτοιμη και με βάφτισε η γιαγιά μου. Ήταν πάρα πολύ ωραία εμπειρία γιατί ένιωσα καινούριος άνθρωπο. Στη βάφτιση ήταν ο Βασίλης (ο σύντροφός της), η μαμά του, η γιαγιά μου και η αδερφή μου». 

Όσο αφορά την σχέση της με τον Κύπριο επιχειρηματία, Βασίλη Μιχαήλ (έχουν χωρίσει και τα ξαναβρήκαν αμέτρητες φορές) η ίδια ανέφερε πως είναι ξανά μαζί με τον εφοπλιστή και μάλιστα τόνισε πως εκείνος έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφαση της να βαφτιστεί.

Η Josephine για το θέμα εξήγησε πως: «Το ήθελε και ο Βασίλης πάρα πολύ αυτό το πράγμα γιατί αν αποφασίσουμε να κάνουμε το επόμενο βήμα… ξέρεις πρέπει να είσαι βαφτισμένος».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: 

Home