Thumbnail

Ηθοποιοί του "Τατουάζ" είναι ζευγάρι στην τηλεόραση αλλά και... στη ζωή (Φώτο) Ηθοποιοί του "Τατουάζ" είναι ζευγάρι στην τηλεόραση αλλά και... στη ζωή (Φώτο)

Η φωτογραφία που τους πρόδωσε
Μέσα από την σειρά όπου πρωταγωνιστούν, τους είδαμε να ζουν έναν έρωτα γεμάτο πάθος, εντάσεις και κόντρες. 

Ο λόγος για την όμορφη ηθοποιό Δανάη Παππά και τον γοητευτικό Κύπριο ηθοποιό, Στέφανο Μιχαήλ που τους βλέπουμε καθημερινά μέσα από την πετυχημένη σειρά του Alpha,  "Τατουάζ".

Το ζευγάρι σύμφωνα με τις φήμες είναι μαζί σχεδόν ένα χρόνο, ωστόσο δεν το παραδέχτηκαν ποτέ, κρατώντας τον έρωτα τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 

Το τελευταίο διάστημα πάντως, αν και δεν δίνουν δικαιώματα στις δημόσιες εμφανίσεις τους, είδαμε κοινές φωτογραφίες τους στα social media τους, επιβεβαιώνοντας μάλλον τις φήμες που τους θέλουν μαζί! 

Η Δανάη Παππά ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία με τον αγαπημένο της Στέφανο που την κρατάει αγκαλιά μπροστά από το ηλιοβασίλεμα, από τις διακοπές τους στην Σκόπελο. 

Λέτε να είναι για τις ανάγκες των γυρισμάτων της σειράς; Θα δείξει... 

Δείτε την ανάρτηση:

 

/how can you not love sunsets . . @stefanos.michael #sunsetlover #sunset #love #sun #gymnastics #danouuz #alexanna #tatouaz

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Danae Pappa (@danouuz) στις

 

❤️ @stefanos.michael . . #posoCUTEpia #actor #stefanosmichael #actors #actress #danouuz #cute #itssummerbutimpostingawinterphoto

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Danae Pappa (@danouuz) στις

Home