Thumbnail

Το δώρο του John Legend και της Chrissy Teigen στον Donald Trump Το δώρο του John Legend και της Chrissy Teigen στον Donald Trump

Ακόμη και τη μέρα των γενεθλίων του, θέλησαν να του δείξουν την αντιπάθειά τους
Ο John Legend και η Chrissy Teigen έχουν εκφράσει άπειρες φορές τη δυσαρέσκειά τους προς την πολιτική που ακολουθεί ο Αμερικανός πρόεδρος. Τα αισθήματα είναι αμοιβαία, αφού ο Donald Trump μπλόκαρε τον λογαριασμό της Chrissy Teigen στο Twitter, μετά από τα πολλά χλευαστικά της σχόλια προς το πρόσωπό του. Εκείνη, όμως, δείχνει αποφασισμένη να μην τον αφήσει σε χλωρό κλαρί και έκανε μια κίνηση ματ χθες, επ' ευκαιρία των 72ων γενεθλίων του προέδρου της "καρδιάς" της.

Το διάσημο μοντέλο χθες έκανε μια δωρεά εκ μέρους της οικογένειας αξίας 10 χιλιάδων δολαρίων στο ACLU, τον οργανισμό προστασίας των δικαιωμάτων των Αμερικανών.

John Legend

Δεν έμεινε όμως εκεί, αλλά σε φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram, έγραψε: «Ο John κι εγώ είμαστε εξοργισμένοι που ακούμε και βλέπουμε τις ιστορίες τρόμου από οικογένειες που αναζητούν καταφύγιο στην Αμερική», τονίζοντας πως οι δράσεις του Trump είναι απάνθρωπες, ενώ το ACLU μάχεται για τα δικαιώματα όλων.

 

Πηγή 

 

Home