Thumbnail

Παγκόσμια Ημέρα Selfie - Κύπριοι επώνυμοι που λατρεύουν τις selfies! (Φώτος) Παγκόσμια Ημέρα Selfie - Κύπριοι επώνυμοι που λατρεύουν τις selfies! (Φώτος)

Δεν μπορούν να αντισταθούν!
Από το 2014 η 21η Ιουνίου καθιερώθηκε ως η Παγκόσμια Ημέρα Selfie, μια συνήθεια που όπως φαίνεται έγινε λατρεία σε όλο τον κόσμο.

Με αφορμή την συγκεκριμένη ημέρα, εμείς ψάξαμε και βρήκαμε αγαπημένους Κύπριους επώνυμους που δεν μπορούν να αντισταθούν στις selfies και ανεβάζουν πολύ συχνά στα social media τους selfie φωτογραφίες τους, έχοντας τη δική τους χαρακτηριστική υπογραφή. 

Χριστιάνα Αριστοτέλους

 

Οταν λενε την ειδα πρωι και σκιαχτηκα αυτο πρεπει να εννοουσαν!!??καλημερα μας:))!!?? ???

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christiana (@christianaari) στις

Κωνσταντίνος Τσιολής

 

Παραδοσιακή αγκαλιά #sigmatv #hug #telethon2018 @official_mariospriamos @joannalampropoulou

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Constantinos Tsiolis (@ctsiolis) στις

Χριστίνα Δημητρίου

 

Good morning.. Have a great, positive, beautiful day ✔#life #goodmorning #beautyfulday☀️#radio #superfm

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Demetriou � (@christina.demetriou.official) στις

 

Live every moment... Love beyond words?#lifeisbeautiful #lovelyday #lovemore #lifeismoments #photooftheday #enjoyinglifetothefullest

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Demetriou � (@christina.demetriou.official) στις

Κάλια Ελευθερίου

 

Concept: 3 για τα 31

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kalia Eleftheriou ? (@elkalia) στις

 

Ευχαριστώ! •Για την αγάπη και τα μηνύματα σας που αξίζουν 1000 πρωτιές! •Τον Κάττο (τον μικρό και τον μεγάλο) που με έκαναν να ξαναβρώ την κίνηση μου, την ζωντάνια μου, την όρεξη μου, το πάθος μου και το κίνητρο μου! •Την Έλενα που με έκαμνε πανέμορφη κάθε Δευτέρα με το μακιγιάζ της. •Την άλλη Έλενα που μόλις άκουσε ότι εννα ντυθώ Jasmine άφησε τις δουλειές της για να μου κάμει πριγκιπικά τα μαλλιά μου. •Το Μασκέ Αμαλίας για την στολή μου! •Την Πάνη που εβουρούσε νύχτα μέρα να μας έβρει τα ιδανικά ρούχα για το concept. Και την Ιωάννα για τα αξεσουάρ. Και τους φίλους μου που με αντέχαν με τόσες πρόβες και κούραση! Νιώθω πολλά τυχερή! Πολλά ευγνόμων. Πολλά!!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kalia Eleftheriou ? (@elkalia) στις

Χάρης Παπαθεοχάρους

 

Καλημέρα .... ??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Charis Papatheocharous (@charis_papatheocharous) στις

Home