Thumbnail

Ο Μάριος Πρίαμος έσωσε παρουσιάστρια που εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητο της! Ο Μάριος Πρίαμος έσωσε παρουσιάστρια που εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητο της!

Παγιδεύτηκε στο αμάξι της από τις πλημμύρες στη Λεμεσό!
Την τιμητική της είχε η Λεμεσός το τριήμερο των καρναβαλιών και της Καθαράς Δευτέρας. Η πόλη διασκέδασε σε τρελούς ρυθμούς με τους ντόπιους και ξένους επισκέπτες να διασκεδάζουν μέχρι το πρωί!  Μέσα από τα social media είδαμε και πολλούς εκπρόσωπους της εγχώριας showbiz να επιλέγουν την όμορφη πόλη για χαλάρωση και διασκέδαση.

Ένα απρόβλεπτο όμως περιστατικό έζησε ο φιναλίστ του Survivor, Μάριος Πρίαμος, καθώς κλήθηκε να αντιμετωπίσει τα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την πόλη. Οι καταστροφικές καταιγίδες της περασμένης Παρασκευής που χτύπησαν σοβαρά την Λεμεσό, που είχε ως αποτέλεσμα να κλείσουν δρόμοι και να δημιουργηθούν σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα.

Η παρουσιάστρια Μαρία Μόργκαν διασκέδαζε σε γνωστό μαγαζί της πόλης, ενώ όταν αποχώρησε, ήρθε αντιμέτωπη με τα καιρικά φαινόμενα. Η ίδια εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητο της στην προσπάθεια της να αναχωρήσει από το χώρο όπου στάθμευσε,  με αποτέλεσμα να αρχίσει να καλεί βοήθεια από τους περαστικούς.

O Μάριος Πρίαμος, που αναχωρούσε και εκείνος από το ίδιο μαγαζί, έσπευσε να βοηθήσει όταν άκουσε τις φωνές της, καταφέρνοντας να την βγάλει από το αυτοκίνητο με ασφάλεια. 

 

Home