Thumbnail

O Kanye West πέταξε 250 ζευγάρια παπούτσια της Kim Κardashian O Kanye West πέταξε 250 ζευγάρια παπούτσια της Kim Κardashian

Και η διάσημη τηλεπερσόνα έκλαιγε με μαύρο δάκρυ
O Kanye West δεν φημίζεται για τον πράο χαρακτήρα του. Φημίζεται όμως για την αίσθηση του στιλ του, σε αντίθεση με το έτερον του ήμισυ. Από την αρχή της σχέση τους, προσπαθεί να της μάθει να ντύνεται σωστά. Μάταια απ' ό,τι φαίνεται.

Την αποκάλυψη για το περιστατικό την έκανε η ίδια η Kim Κardashian, κάνοντας εισαγωγή πόσο αρέσει στον σύζυγό της να της στέλνει ενημερωτικά e-mail για τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Από την αρχή της σχέσης τους, προσπαθεί να την κάνει να διαφοροποιήσει το στιλ της. 

 

Reflecting

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

 

«Πάντα ένιωθα ότι ντυνόμουν ωραία, μέχρι που γνώρισα τον άνδρα μου και μου είπε ότι το στιλ μου είναι απαίσιο. Ήταν τόσο καλός μαζί μου και ξεκαθάρισε τη ντουλάπα μου». Και όταν λέει καλός, εννοεί ότι Kanye πήρε μια σακούλα και τη γέμισε με όλα τα ρούχα της που δεν του άρεσαν, κάνοντάς τη να ξεσπάσει σε κλάματα. «Πρέπει να είχα 250 ζευγάρια παπούτσια και όταν ολοκληρώσαμε την αλλαγή , μου είχαν μείνει μόνο δύο. Δεν μπόρεσα να συγκρατήσω τα δάκρυά μου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

Listening Party Tonight #Nas

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Πάλι καλά που δεν είχε αγοράσει κανένα από τα 250 ζευγάρια παπούτσια, καθώς ήταν δώρα από την εποχή που εργαζόταν ως βοηθός της Paris Hilton. «Ήταν πράγματα σχεδιαστών που τότε δεν ήξερα. Ήταν άγνωστοι ακόμη. Απλώς κρατούσα τα πάντα για συναισθηματικούς λόγους. Ήθελα να μάθω και με αυτή του την πράξη, ο Kanye με δίδαξε», ανάφερε μεταξύ άλλων η Κardashian. 

 

Thank you Melissa @skinthesisinc for making my skin ?

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Και μπορεί προσωπικά να μην μου αρέσει το στιλ της, αλλά είναι γεγονός πως οι διάσημοι σχεδιαστές παρακαλάνε να φορέσει δημιουργία τους, ενώ στο παρελθόν την αγνοούσαν επιδεικτικά, αφού η Κardashian πουλάει όπως το ζεστό ψωμί! 

Πηγή 

 

Home