Thumbnail

Λούης Πατσαλίδης: Έπεσαν οι υπογραφές! Αυτό είναι το νέο του επαγγελματικό βήμα (Φώτο) Λούης Πατσαλίδης: Έπεσαν οι υπογραφές! Αυτό είναι το νέο του επαγγελματικό βήμα (Φώτο)

Τι ετοιμάζει ο αγαπημένος παρουσιαστής;
Έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα ενώ έχει μια απίστευτη ανοδική πορεία με ότι καταπιάνεται. 

Ο Λούης Πατσαλίδης, στα τέσσερα χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας, κατάφερε να φέρει στην Κυπριακή τηλεόραση, ένα είδος εκπομπής που έλειπε, με την παρουσία μάλιστα κοινού.

Τα βραδινά show που παρουσιάζει για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν, σκαρφαλώνουν στις πρώτες θέσεις στον πίνακα τηλεθέασης, κάνοντας τον ίσως τον πιο αγαπητό παρουσιαστή ψυχαγωγικών εκπομπών που πέρασε ποτέ από την Κυπριακή τηλεόραση. 

Ο αγαπημένος παρουσιαστής πέρα από την τηλεοπτική του εκπομπή αλλά και τις παραστάσεις του που κάθε σεζόν σαρώνουν, ασχολείται και με το ραδιόφωνο.

Τα τελευταία δύο χρόνια ανήκει στην ομάδα του «Klik Fm», ενώ βρίσκεται στην πρωινή εκπομπή του σταθμού με τους Τάσου Θεοδώρου και Τάσου Σταυρίδη, που κατάφεραν να κερδίσουν μεγάλη μερίδα του κοινού που ακούει το πρωί ραδιόφωνο.  

Πριν από τέσσερις μήνες πάντως ακούστηκε έντονα η φήμη περί απομάκρυνσης του Λούη Πατσαλίδη από τον «Klik Fm», μιας και ο ίδιος θα μετακόμιζε στο νεοσύστατο ραδιόφωνο του Alpha, χωρίς ωστόσο να φεύγει από το πρωινό του σταθμού. 

Όπως όλα δείχνουν η διεύθυνση του ραδιοφώνου δεν θα άφηνε να φύγει το δυνατό τους χαρτί και αποφάσισαν να ανανεώσουν το συμβόλαιο του για ακόμη δύο χρόνια!

Δείτε τις φωτογραφίες με τον Λούη Πατσαλίδη να υπογράφει το νέο του συμβόλαιο: 

 

Home