Thumbnail

Γιώργος Χρανιώτης - Γεωργία Αβασκαντήρα: Αυτή είναι η ωραιότερη φωτογραφία του γάμου τους! (Φώτο) Γιώργος Χρανιώτης - Γεωργία Αβασκαντήρα: Αυτή είναι η ωραιότερη φωτογραφία του γάμου τους! (Φώτο)

Την έβγαλε ο κουμπάρος του ζευγαριού
Το Σάββατο που μας πέρασε πραγματοποιήθηκε στην Τήνο ο γάμος του ηθοποιού Γιώργου Χρανιώτη με την αγαπημένη του Γεωργία Αβασκαντήρα.

Το ζευγάρι επέλεξε να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου στο συγκεκριμένο νησί, καθώς ήταν ο τόπος όπου γνωρίστηκαν για πρώτη φορά!

Παρών στο γάμο έδωσα αρκετοί πρώην συμπαίκτες του ηθοποιού από το Survivor, καθώς επίσης και αρκετοί ηθοποιοί. Μεταξύ άλλων είδαμε τους, Γιώργο Αγγελόπουλο, Κωνσταντίνο Βασάλο, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Κώστα Αναγνωστόπουλο, Μπο, Κώστα Κοκκινάκη, Σάρα Εσκενάζυ, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Δήμητρα Ματσούκα, Απόστολο Τότσικα, Ρούλα Ρέβη, Xρήστο Βασιλόπουλο κα. 

Κουμπάρος του ζευγαριού ήταν ο κολλητός του Γιώργου Χρανιώτη, ο ηθοποιός Γιώργος Πυρπασόπουλος που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram την πιο όμορφη φωτογραφία από το γάμο του ζευγαριού.

Ο ίδιος ανέβασε μια φωτογραφία με τους νεόνυμφους που φαίνονται από πίσω ενώ φεύγουν από την εκκλησία, με ένα παράνυμφο να κρατά την ουρά του νυφικού. Στην λεζάντα που συνόδευε την φωτογραφία έγραψε: «Περήφανος και τιμημένος να είμαι ο κουμπάρος στο γάμο του κολλητού μου! Σε ευχαριστώ bro. Να ζήσετε και να ευτυχίσετε!! So proud and honoured to be best man at my buddy’s wedding! Thank u bro». 

 

Ο γάμος είχε μια boho διάθεση, τόσο στα ρούχα του ζευγαριού, όσο και στην διακόσμηση. Ο ηθοποιός δεν επέλεξε ένα κλασικό γαμπριάτικο κοστούμι, αλλά φόρεσε ένα μαύρο παντελόνι που συνδύασε με λευκό πουκάμισο και σανδάλια! Η νύφη φόρεσε ένα boho νυφικό, ενώ αίσθηση προκάλεσε το πόσο απλή ήταν στα μαλλιά και στο βάψιμο της. 

Μια μέρα μετά το γάμο του, ο Γιώργος Χρανιώτης ανέβασε φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, δείχνοντας μας για πρώτη φορά το προσκλητήριο του γάμου του. 

 

Home