Thumbnail

Απίστευτη αποκάλυψη δημοσιογράφου: «Έκανα σεξ σε νεκροταφείο» (Βίντεο) Απίστευτη αποκάλυψη δημοσιογράφου: «Έκανα σεξ σε νεκροταφείο» (Βίντεο)

Άφωνη η Σάσα Σταμάτη με αυτό που άκουσε! 
Μια τέτοια δήλωση δεν μας ξάφνιασε καθόλου από την συγκεκριμένη δημοσιογράφο, καθώς πρόκειται για μια πολύ ανατρεπτική περσόνα που οι δηλώσεις της κατά καιρούς σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως. 

Ο λόγος για την Φωτεινή Ψυχίδου, σύντροφος του Δημήτρη Κοργιαλά που βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Σάσας Σταμάτη και αποκάλυψε πολλά για την προσωπική της ζωή.

 Μεταξύ άλλως, αποκάλυψε στην εκπομπή "Oh La La", ποιο ήταν το πιο περίεργο μέρος που έκανε σεξ, με την ίδια να απαντά χωρίς δισταγμούς, πως μικρότερη έκανε σεξ σε εγκαταλειμμένο νεκροταφείο. 

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Είναι πολλά τα μέρη. Το πιο extreme ήταν όταν ήμουν, τα παλιά τα χρόνια, φοιτήτρια στη Σκωτία, σε ένα εγκαταλελειμμένο νεκροταφείο. Αλλά είχαν γίνει όλοι σκόνη! Δεν είναι θέμα σεβασμού γιατί είχαν εξατμιστεί τα πάντα, δηλαδή δεν υπήρχε τίποτα από το 1500… Ήταν εγκαταλελειμμένο το νεκροταφείο».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

 

Home