Thumbnail

Γιώργος Πρίντεζης-Στέλλα Κωστοπούλου: Παντρεύτηκαν και βάφτισαν την κόρη τους! (Φώτος - Βίντεο) Γιώργος Πρίντεζης-Στέλλα Κωστοπούλου: Παντρεύτηκαν και βάφτισαν την κόρη τους! (Φώτος - Βίντεο)

Παραμυθένιος ο γάμος του γνωστού μπασκετμπολίστα
Σε ένα παραμυθένιο σκηνικό πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα ο γάμος του γνωστού μπασκετμπολίστα. 

Ο Γιώργος Πρίντεζης και η σύντροφος του Στέλλα Κωστοπούλου, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, στο Island στην Αθήνα, ενώ το παρών τους έδωσαν οι συμπαίκτες του γνωστού αθλητή αλλά και φίλοι του ζευγαριού. 

Το ζευγάρι πραγματοποίησε μαζί με το γάμο και την βάφτιση της κορούλας τους, ενώ κουμπάρος ήταν ο συμπαίκτης του μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού, Ιωάννης Παπαπέτρου.

Μετά το τέλος των μυστηρίων ακολούθησε δεξίωση για τους εκλεκτούς καλεσμένους, από τους οποίους οι περισσότεροι προέρχονταν από τον χώρο της καλαθοσφαίρισης. 

Οι πρώτες φωτογραφίες στα social media, τις είδαμε στον προσωπικό λογαριασμό του αθλητή. Ανέβασε φωτογραφίες από την προετοιμασία του για την πιο όμορφη μέρα της ζωής του, παρέα με τους καλούς του φίλους, οι οποίοι τον βοήθησαν να ετοιμαστεί και να… ξυριστεί!

 Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ο Βασίλης Σπανούλης με την Ολυμπία Χοψονίδου, ο Γιώργος Μπόγρης, ο Θοδωρής Παπαλουκάς, ο Ιωάννης Παπαπέτρου και άλλοι καλαθοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Η Στέλλα Κωστοπούλου φόρεσε ένα υπέροχο νυφικό, δια χειρός της σχεδιάστριας μόδας Μαρίας Κονίδη και φυσικά έκλεψε τις εντυπώσεις.

Δείτε στιγμιότυπα από το γάμο και τη βάφτιση: 

 

 

Home