Σοκ στον Άγιο Δομίνικο - Δολοφόνησαν καμεραμάν του Survivor 2 (Φώτος)
Σύμφωνα με τη Hurriyet, ο Αλπέρ Αγιουτσίν δέχθηκε επίθεση στον δρόμο από δύο ληστές που προσπάθησαν να κλέψουν την τσάντα του. Ο Αλπέρ Αγιουτσίν είχε τελειώσει τη βάρδιά του στα γυρίσματα στο Survivor και περπατούσε στον δρόμο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλπέρ Αγιουτσίν όταν δέχθηκε την επίθεση των ληστών αντιστάθηκε και τον μαχαίρωσαν στην καρδιά, με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός.
Η αστυνομία της Δομινικανής Δημοκρατίας συνέλαβε αργότερα τους δύο ληστές και δολοφόνους του Αγιουτσίν.
«Δεν μπορώ να περιγράψω τον πόνο και τη λύπη μου με λόγια. Μακάρι ο ουρανός να είναι το σπίτι σου, αδερφέ μου», έγραψε ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί σε ένα tweet, καταδικάζοντας την «απάνθρωπη επίθεση».
Τόσο ο Σάκης Τανιμανίδης, όσο και ο Γιώργος Λιανός όμως, μέσα από ένα Insta Story τους, αποχαιρέτησαν τον συνεργάτη τους ανεβάζοντας τις πιο κάτω φωτογραφίες.
πηγή: iefimerida