Thumbnail

Φορώντας τήβεννο, ο Γιώργος Ρούσσος ποζάρει με τις δίδυμες του κόρες στην αποφοίτηση του! (Φώτο) Φορώντας τήβεννο, ο Γιώργος Ρούσσος ποζάρει με τις δίδυμες του κόρες στην αποφοίτηση του! (Φώτο)

Την φωτογραφία ανέβασε η σύζυγος του Νατάσα - Πήρε το πτυχίο του!
Η χθεσινή ημέρα ήταν πολύ σημαντική για τον γνωστό παρουσιαστή καθώς ολοκληρώθηκε ένας μεγάλος κύκλος στη ζωή του. 

Ο Γιώργος Ρούσσος κατάφερε και ολοκλήρωσε με επιτυχία τις σπουδές του και χθες βράδυ έδωσε το παρών του στην τελετή αποφοίτησης για να πάρει το πτυχίο του. 

Στην όμορφη αυτή στιγμή για τον παρουσιαστή και ραδιοφωνικό παραγωγό, βρέθηκαν και οι δίδυμες του κόρες Ραφαέλα και Ζωή. Η όμορφη σύζυγός του, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό μια τρυφερή φωτογραφία με το Γιώργο Ρούσσο ντυμένο με την στολή της αποφοίτησης του, ενώ μαζί του ήταν και οι μικρές του πριγκίπισσες. 

Η σύζυγος του ανέβασε την φωτογραφία, συνοδεύοντας τη με την λεζάντα: : «Ένας χρόνος με αλλαγές μεγάλων απαιτήσεων και νέες προκλήσεις τόσο επαγγελματικά όσο και Προσωπικά με τον ερχομό των διδύμων, δεν στάθηκε εμπόδιο στο να ολοκληρώσει με επιτυχία και με Ανώτατη Διάκριση Αυτό που με τόσο ενθουσιασμό και κόπο ξεκίνησε. Γίνεται να μην καμαρώνω; Δεν γίνεται !!».

Δείτε την τρυφερή φωτογραφία:

 

Home