Thumbnail

Τα έχασε η Ντενίση όταν ρωτήθηκε για την σχέση της με τον Λάτσιο! Τα έχασε η Ντενίση όταν ρωτήθηκε για την σχέση της με τον Λάτσιο!

Το άγνωστο ειδύλλιο τους είναι το θέμα των ημερών...
Το γύρω του διαδικτύου κάνει τα τελευταία εικοσιτετράωρα η είδηση της σχέσης του Γιάννη Λάτσιου με την Μιμή Ντενίση που δεν μάθαμε ποτέ. 

Αφορμή για να μαθευτεί, στάθηκε ένα βίντεο για έρωτες διάσημων που δεν μάθαμε ποτέ και προβλήθηκε μέσα από την στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Επιτέλους Σαββατοκύριακο».

Η αγαπημένη ηθοποιός βρέθηκε σήμερα το πρωί καλεσμένη «Στη Φωλιά των Κου Κου» με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη.

Η παρουσιάστρια, δεν μπόρεσε να μην την ρωτήσει για το αν αληθεύει αυτή η αποκάλυψη. Η ηθοποιός δεν περίμενε προφανώς να ακούσει την συγκεκριμένη ερώτηση για το αν ισχύει, με την πρώτη αντίδραση της να γελάσει δυνατά και ακολούθως να το σχολιάζει. 

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Εγώ δεν ήξερα ότι γράφτηκε αυτό γιατί με ρώτησε και κάποιος άλλος προχθές και λέω τι μου λέει τώρα.»

«Το είπε ο Νίκος Γεωργιάδης στη Ναταλια Γερμανού για αυτό και πήρα το θάρρος να ρωτήσω μία», επισήμανε η Κατερίνα Καραβάτου.

«Δεν γνωρίζω» απάντησε η Μιμή Ντενίση αποφεύγοντας να δώσει συνέχεια στην συζήτηση.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: 

Home