Thumbnail

Τέλος η Αλεξία Καρακάννα από το πρωινό του ΡΙΚ; Ποια θα πάρει τη θέση της; (Φώτο) Τέλος η Αλεξία Καρακάννα από το πρωινό του ΡΙΚ; Ποια θα πάρει τη θέση της; (Φώτο)

Ποια επικράτησε από τις... υποψήφιες;
Σε περίοδο συζητήσεων βρίσκονται όλα τα κανάλια που μετά το τέλος της φετινής σεζόν, θα προχωρήσουν σε αλλαγές τόσο σε ενημερωτικές όσο και σε ψυχαγωγικές εκπομπές. 

Το κρατικό κανάλι φαίνεται πως έχει πάρει την απόφαση του για την πρωινή ζώνη και την εκπομπή "Καλή σας ημέρα", που μόλις τελειώσει η σεζόν, η Αλεξία Καρακάννα θα αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό κοινό και τη ζώνη αυτή. 

Η έμπειρη παρουσιάστρια έδωσε τις εξετάσεις της στην πρωινή ζώνη, με ένα απαιτητικό πρόγραμμα, ωστόσο η διεύθυνση του καναλιού θέλησε να κάνει αλλαγές. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαρρέουν, το ΡΙΚ φαίνεται να βρήκε τη λύση από άτομο του καναλιού, ύστερα από συζητήσεις και ονόματα από τα ιδιωτικά κανάλια που έπεσαν στο τραπέζι. 

Το όνομα που ακούγεται έντονα, είναι αυτό της Ελπίδας Ιακωβίδου, που θα την δούμε για πρώτη φορά να δοκιμάζετε σε μια ζωντανή πρωινή εκπομπή.

Να τονίσουμε πως δεν έχουμε κάποια επίσημη ανακοίνωση από το κρατικό κανάλι, αλλά οι πληροφορίες προκύπτουν από το τηλεοπτικό ρεπορτάζ. 

Home