Thumbnail

Ποιος είναι ο Κύπριος σχεδιαστής κοσμημάτων που λατρεύει η Μαρία Μπακοδήμου; (Φώτος) Ποιος είναι ο Κύπριος σχεδιαστής κοσμημάτων που λατρεύει η Μαρία Μπακοδήμου; (Φώτος)

Φοράει συνεχώς τα κοσμήματα του
Είναι μια γυναίκα που έχει το δικό της προσωπικό στυλ, που δύσκολα μπορεί κάποια να το αντιγράψει κι' αν το καταφέρει, σίγουρα θα είναι μια... κακή αντιγραφή!

Η Μαρία Μπακοδήμου εκπέμπει μια φινέτσα, που μπορεί μοναδικά να συνδυάσει υλικά, μοτίβα και σχέδια που αν τα φανταστείς μαζί, λες αποκλείεται να ταιριάζουν. Η ίδια το πετυχαίνει γι' αυτό την κάνει μοναδική όλα αυτά τα χρόνια, που διατηρεί ένα στυλ το οποίο εξελίσσεται συνεχώς. 

Τους τελευταίους έξι μήνες μέσα από το Power Of Love, την είδαμε να φοράει μοναδικές δημιουργίες (τα περισσότερα δικά της κομμάτια από τις συλλογές της), που συνδύαζε με εντυπωσιακά σκουλαρίκια, σε διάφορα σχέδια και υλικά. 

Αυτό που ίσως να μην γνωρίζατε, είναι πως η Μαρία Μπακοδήμου σε πάρα πολλές εμφανίσεις της στο Power Of Love, επέλεγε σκουλαρίκια από τη συλλογή του Κύπριου σχεδιαστή ρούχων και αξεσουάρ, Μενέλαου Θεοδοσιάδη. 

Ο Κύπριος σχεδιαστής που ζει και εργάζεται στην Κύπρο, ξεχωρίζει τα τελευταία χρόνια μέσα από την δουλειά του, καθώς τα κοσμήματα που σχεδιάζει καθώς και τα ρούχα, έχουν την προσωπική του ταυτότητα. 

Ο ίδιος έχει σπουδάσει σχεδιαστής εσωτερικών χώρων, γεγονός που τον βοήθησε να εξελίξει την ιδέα των κοσμημάτων του και να δημιουργήσει κοσμήματα με περίεργα και εντυπωσιακά υλικά. 

Δείτε μερικές από τις εμφανίσεις της Μαρίας Μπακοδήμου με κοσμήματα του Κύπριου σχεδιαστή Μενέλαου Θεοδοσιάδη: 

Home