Thumbnail

Συγκλονίζει η Αστέρω Κυπριανού! «Έζησα δύσκολα παιδικά χρόνια και βία στην οικογένεια» (Βίντεο) Συγκλονίζει η Αστέρω Κυπριανού! «Έζησα δύσκολα παιδικά χρόνια και βία στην οικογένεια» (Βίντεο)

Η σύζυγος του Λούη Πατσαλίδη συγκινεί με την εξομολόγηση της. 
Καλεσμένη στη απογευματινή εκπομπή του Alpha με την Χριστιάνα Αριστοτέλους, βρέθηκε η Αστέρω Κυπριανού σε μια συνέντευξη όλο αποκαλύψεις. 

Η αγαπημένη ηθοποιός, σε μια σπάνια τηλεοπτική της εμφάνιση, μίλησε για την παράσταση όπου θα συμμετέχει, το "Μπαμπάδες με ρούμι", ενώ προχώρησε σε αποκαλύψεις για τα παιδικά της χρόνια που δεν γνωρίζαμε. Η ίδια αναφέρθηκε στις δυσκολίες που έζησε, τα φτωχικά παιδικά χρόνια αλλά και τη βία που έζησε εκείνα τα χρόνια. 

Για το θέμα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μεγάλωσα σε μια οικογένεια με αυστηρούς κανόνες και δεν είχαμε εξόδους. Δεν είχα ούτε την ευχέρεια ούτε την οικονομική άνεση να δούμε μια θεατρική παράσταση. Αλλά πάντα ήθελα να γίνω ηθοποιός.

Ήταν αρκετά αυστηροί μέχρι και την ενηλικίωση μου. Δεν μπορούσα να διεκδικήσω πράγματα με καυγάδες για αυτό το σχολείο μου ήταν η μεγάλη μου χαρά. Πήγαινε από τις έξι και είκοσι το πρωί στο σχολείο με τις καθαρίστριες. Σε κάποια πράγματα δεν εφαρμόζονται αυτά που έζησα εγώ και οι αυστηροί κανόνες.

Δεν υπήρχε λόγος να εκφράσω κάποιο παράπονο για τα παιδικά μου χρόνια στο αυστηρό περιβάλλον, γιατί δεν υπήρχε αλλαγή. Δεν ήταν μόνο η αυστηρότητα, ήταν και η βία μέσα στην οικογένεια. Ήταν δύσκολα παιδικά χρόνια, φτωχικά αλλά με πολύ αγάπη μεταξύ μας τα αδέρφια».

Δείτε το απόσπασμα:

 

πηγή βίντεο: alphanews

 

Home