Thumbnail

David - Victoria Beckam: Δείτε πως γιόρτασαν την 19η επέτειο του γάμου τους! (Φώτο) David - Victoria Beckam: Δείτε πως γιόρτασαν την 19η επέτειο του γάμου τους! (Φώτο)

Ρομαντικό δείπνο για δύο...
Επέτειο γάμου είχε χθες το ερωτευμένο ζευγάρι, που φρόντισε να το γιορτάσει με ένα δείπνο μόνο για δύο.

Ο David και η Victoria Beckam είναι παντρεμένοι εδώ και 19 χρόνια και έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά, ενώ όπως φαίνεται είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ! 

Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια, πολλές ήταν οι φορές που τους ήθελαν να χωρίζουν, ενώ απέδειξαν πως πορεύονται μαζί, αφήνοντας πίσω τους τις φήμες περί χωρισμού. Μάλιστα πρόσφατα γράφτηκε για ακόμη μια φορά ότι περνούν κρίση που όπως φαίνεται, όχι μόνο δε χωρίζει το ζευγάρι αλλά συνεχίζει να είναι το ίδιο ερωτευμένο και γιόρτασαν την επέτειο της. 

Η Victoria Beckam δημοσίευσε μια φωτογραφία από έξοδο με το σύζυγό της για να γιορτάσουν τα 19 έγγαμου βίου. Τη φωτογραφία συνόδευσε με τη λεζάντα «19 years!!! X I love u so much x» .

Την ίδια φωτογραφία, λίγα λεπτά αργότερα, ανέβασε και ο David στο προφίλ του με ένα εξίσου γλυκό μήνυμα που έγραψε χαρακτηριστικά: «19 Years WOW … This time 19 years ago I was dressed from head to toe in purple ? … Happy anniversary to the most amazing wife & mummy … Love You x».

Δείτε την κοινή τους ανάρτηση:

 

19 years!!! X I love u so much x

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham (@victoriabeckham) στις

Home