Thumbnail

Έξι νονοί για τον πρίγκιπα Louis! Οι πρώτες φωτογραφίες από τη βάπτιση (Βίντεο - Φώτο) Έξι νονοί για τον πρίγκιπα Louis! Οι πρώτες φωτογραφίες από τη βάπτιση (Βίντεο - Φώτο)

Πρίγκιπας George και πριγκίπισσα Charlotte έκλεψαν τις εντυπώσεις - Ποιοι έδωσαν το παρών τους;
Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η βάπτιση του πρίγκιπα Louis, που συγκέντρωσε πάνω του όλα τα φώτα της δημοσιότητας. 

Η βάπτιση του τρίτου παιδιού του Πρίγκιπα William και της Kate Middleton, έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο, με έξι νονούς, φίλοι του ζευγαριού!

Ο μόλις δύο μηνών πρίγκιπας Louis, έκανε την δεύτερη δημόσια εμφάνιση του (η πρώτη ήταν η έξοδος από την κλινική), σήμερα στη βάπτιση του. Ο μικρός έφτασε στην εκκλησία όπου θα γινόταν το μυστήριο κοιμώμενος στην αγκαλιά της μητέρας του, ενώ εξερχόμενοι της εκκλησίας πάλι κοιμόταν στην αγκαλιά της μητέρας του. 

 

Οι νονοί του μικρού πρίγκιπα είναι έξι, κολλητοί φίλοι του πρίγκιπα William και της Kate Middleton. Νονοί ήταν τρεις φίλοι του πρίγκιπα William, ο Νίκολας βαν Κούτσεμ, ο Χάρι Ομπρεϊ Φλέτσερ και ο Γκάι Πέλι. Ο πρίγκιπας Louis θα έχει και τρεις νονές, τις Λέιντι Λάουρα Μιντ, Χάνα Κάρτερ, Λούσι Μίντλετον, κολλητές της Kate Middleton. 

Η άφιξη των έξι νονών:

 

Tips από τη βάπτιση

Όπως και τα μεγαλύτερα του αδέρφια George και Charlotte, ο μικρούλης φόρεσε μια ρέπλικα του βαπτιστικού φορέματος που φτιάχτηκε το 1841 για τη μεγαλύτερη κόρη της βασίλισσας Βικτόρια. 

Οι περήφανοι γονείς προσέφεραν στους καλεσμένους της βάπτισης ένα πραγματικά... περίεργο γλυκό, κομμάτια από το γαμήλιο κέικ τους! Είναι παράδοση στην Βρετανία τα ζευγάρια να κρατούν κομμάτια από το γαμήλιο κέικ και να τα μοιράζουν στη βάπτιση του πρώτου τους παιδιού. Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William μοίρασαν κομμάτια από το γαμήλιο κέικ τους στις βαπτίσεις και των τριών παιδιών τους. 

 

Ποιους είδαμε;

Στη βάπτιση έδωσε το παρών της σύσσωμη η βασιλική οικογένεια. Είδαμε τους Πρίγκιπας Κάρολος, Καμίλα, πρίγκιπας Γουίλιαμα και Kate Middleton με τον πρίγκιπα Louis αγκαλιά και τα δύο μεγαλύτερα αδέρφια από το χέρι.  Μαζί τους και ο πρίγκιπας Harry με την Meghan Markle.

Στην εκκλησία κατέφθασαν νωρίτερα οι γονείς της Kate αλλά και η αδερφή της Pipa συνοδευμένη από το σύζυγο της James Mathew. 

 

Home