Thumbnail

Πέτρος Φιλιππίδης - Παύλος Χαϊκάλης: Επικό τρολάρισμα στη Τζένη Μπαλατσινού (Βίντεο) Πέτρος Φιλιππίδης - Παύλος Χαϊκάλης: Επικό τρολάρισμα στη Τζένη Μπαλατσινού (Βίντεο)

Αφορμή το βίντεο της Τζένης Μπαλατσινού με μία κατσίκα
Σε καμία περίπτωση δεν έχουμε ταυτίσει στο μυαλό μας την elegant και πάντα φινετσάτη Τζένη Μπαλατσινού, να έχει την οποιαδήποτε σχέση με κατσίκες.

Κι όμως, εκτός από style και ομορφιά, η Τζένη Μπαλατσινού είναι και φιλόζωη, και αυτό το απέδειξε η ίδια μ΄ ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 

Σώσε και εσύ μία κατσίκα!’ #μπορεις #ζωεπικινδυνα

A post shared by Jenny Balatsinou (@jennybalatsinou) on

H επιχειρηματίας, σκαρφάλωσε στα βράχια με αφορμή τη διάσωση μιάς κατσίκας. Η ίδια βρίσκεται στο νησί της Πάτμου για τις καλοκαιρινές της διακοπές και ενώ ήταν με τις σαγιονάρες, δεν δίστασε να βοηθήσει την εγκλωβισμένη κατσίκα που βρισκόταν στα βράχια, ριψοκινδυνεύοντας μάλιστα να πέσει. 

Με τίτλο «Διάσωση κρι-κριου!!!», το αγαπημένο δίδυμο Πέτρος Φιλιππίδης και Παύλος Χαϊκάλης, θέλησε να τρολάρει την κίνηση της Τζένης Μπαλατσινού με βίντεο που ανέβασε ο Πέτρο Φιλιππίδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. 

 

Διασωση κρι-κριου!!!

A post shared by @ petrosfilipp on

Στο βίντεο βλέπουμε τον ηθοποιό Παύλο Χαϊκάλη να σκαρφαλώνει σε μια σκάλα για να σώσει τον καλό του φίλο Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος βρίσκεται στην κορυφή και να βογκά σαν την κατσίκα.

Με την ατάκα «Τι θες κυρά μου; Εγώ εδώ μένω. Εσύ τι θες εδώ;», καταλαβαίνουμε ότι η "σπόντα" απευθύνεται προς τη Τζένη Μπαλατσινού..

Λέτε να έχει και συνέχεια η ιστορία με την κατσίκα;

Home