Thumbnail

Γιάννης Πλούταρχος: Ανέβασε φωτογραφία από την εφηβεία του! Είναι ολόιδιοι με το μεγάλο του γιο (Φώτο) Γιάννης Πλούταρχος: Ανέβασε φωτογραφία από την εφηβεία του! Είναι ολόιδιοι με το μεγάλο του γιο (Φώτο)

Σαν δυο σταγόνες νερό... Απίστευτη ομοιότητα
Ο Γιάννης Πλούταρχος είναι από τους καλλιτέχνες που έχουν γενικότερα χαμηλό προφίλ, κρατώντας πολλά κομμάτια της προσωπικής του ζωής μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 

Τελευταία όμως, τον είδαμε πιο χαλαρό και να παρουσιάζει στον κόσμο και στιγμές από τα παιδιά του, ειδικότερα τον μεγάλο του γιο Γιώργο που ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του. 

Ο αγαπημένος τραγουδιστής έκανε λογαριασμό στο Instagram και μάλιστα είναι πολύ ενεργός χρήστης της κοινωνικής πλατφόρμας.

Ο ίδιος μοιράζεται με τους followers του στιγμές από την καθημερινότητά του, αγαπημένα του τραγούδια, αλλά και πιο ιδιαίτερες στιγμές όπως η τελευταία του ανάρτηση. 

Ο Γιάννης Πλούταρχος θέλησε να βάλει ένα κουίζ στους διαδικτυακούς φίλους του και γι’ αυτό τον λόγο δημοσίευσε μια φωτογραφία δική του σε νεαρή ηλικία και μια του μεγάλου του γιου, Γιώργου και έγραψε: «Μοιάζω καθόλου με το Γιο μου?»

Είναι ολόιδιοι! 

Δείτε την ανάρτηση του: 

 

Μοιάζω καθόλου με το Γιο μου ? #love #oldpictures @giorgos_kakosaios

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis Ploutarchos (@giannisploutarchos) στις

Home