Thumbnail

Σάββας Πούμπουρας: Φεύγει από το ΡΙΚ και πάει ΑΝΤ1! Δείτε ποια εκπομπή θα παρουσιάζει (Φώτο) Σάββας Πούμπουρας: Φεύγει από το ΡΙΚ και πάει ΑΝΤ1! Δείτε ποια εκπομπή θα παρουσιάζει (Φώτο)

Ετοιμάζει "αποσκευές" για τη νέα του εκπομπή. 
Είναι σίγουρα μια από τις πιο πετυχημένες εκπομπές της Κυπριακής τηλεόρασης που βρίσκεται στον αέρα αρκετά χρόνια. 

Η εκπομπή "Χωρίς αποσκευές" ξεκίνησε με την Αλεξία Αναστασίου, ενώ με την αποχώρηση της πέρσι από το κρατικό κανάλι, την εκπομπή ανέλαβε ο Σάββας Πούμπουρας. 

Ο παρουσιαστής που έχει ρίζες από την Πάφο κατάφερε για δύο χρόνια να ταξιδέψει σε πολλά χωριά της Κύπρου και με το χιούμορ και την αμεσότητα που τον διακατέχει, έδωσε άλλο αέρα στην εκπομπή. 

 

Σύμφωνα ωστόσο με πληροφορίες, ο ίδιος ετοιμάζει τις αποσκευές του για ένα μακρινό ταξίδι, καθώς όπως όλα δείχνουν θα είναι ο νέος παρουσιαστής του "Nomads 2" που επιστρέφει στον ΑΝΤ1. 

Τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο θα πραγματοποιηθούν στη μακρινή Μαγαδασκάρη, με τον ΑΝΤ1 να ποντάρει πάνω στον παρουσιαστή. Μάλιστα την σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε τον είδαμε να συμμετέχει στο Dansing With the Stars, στο green room! 

Το κανάλι όπως φαίνεται εμπιστεύεται τον παρουσιαστή και θα του δώσει την ευκαιρία να παρουσιάσει το μεγάλο project που επιστρέφει ανανεωμένο και με πολλές εκπλήξεις. 

Τώρα, για το ποιος θα αναλάβει την παρουσίαση της εκπομπής "Χωρίς Αποσκευές" δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση, ενώ θα έχει ενδιαφέρον να δούμε εάν ο νέος παρουσιαστής ή παρουσιάστρια θα καταφέρει να κρατήσει τα νούμερα που έφερνε ο Σάββας Πούμπουρας στο κανάλι. 

 

Home