Thumbnail

Αποστολία Ζώη: Συγκλονίζει με την ανάρτηση της! «Πάλι όλα πρέπει να συνεχίσουν χωρίς εσένα… μέχρι ν’ ανταμώσουμε…» Αποστολία Ζώη: Συγκλονίζει με την ανάρτηση της! «Πάλι όλα πρέπει να συνεχίσουν χωρίς εσένα… μέχρι ν’ ανταμώσουμε…»

Ο θάνατος και η απώλεια που τη στιγμάτισε
Μπορεί η ίδια να επέστρεφε μέσα στον περασμένο Δεκέμβριο νικήτρια από το Nomads, ωστόσο λίγο μετά έχασε τον πατέρα της από καρκίνο. 

Η Αποστολία Ζώη εδώ και 6 μήνες έχει χάσει από την ζωή τον πατέρα της, γεγονός που της στοίχησε πολύ. 

Ο πατέρας της, Γιώργος Καλαμπούκας, έχασε την μάχη με τον καρκίνο μετά από 14 ολόκληρους μήνες και η Αποστολία δεν έχει πάψει στιγμή να τον σκέφτεται και να της λείπει.

Τόσο η μητέρα της όσο και ο πατέρας της έφυγαν από τον καρκίνο, γεγονός που την κάνει πολύ ευαίσθητη σε τέτοια ζητήματα. 

Έξι μήνες μετά το θάνατο του η ίδια ανέβασε μια φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, την οποία συνόδευσε με ένα συγκλονιστικό μήνυμα. 

Χαρακτηριστικά έγραψε: «6 μήνες ο ήλιος ανεβαίνει και κατεβαίνει χωρίς εσένα… Στις αρχές ήθελα να κατεβαίνει να μη βλέπω τίποτα, να μην υπάρχει τίποτα. Τώρα θέλω να βλέπω το ηλιοβασίλεμα και περιμένω την τελευταία ηλιαχτίδα, εκεί που σβήνει ο ήλιος. Είναι σαν να μου κλείνεις το μάτι. Δε θέλω να φύγει. Ανυπομονώ να ξαναβγεί, να σου δείξω πόση απόσταση έχω διανύσει… Θα ήσουν περήφανος… Ότι και να κάνω όμως, πάλι όλα πρέπει να συνεχίσουν χωρίς εσένα… μέχρι ν’ ανταμώσουμε…»

Δείτε την ανάρτηση της:

 

 

6 μήνες ο ήλιος ανεβαίνει και κατεβαίνει χωρίς εσένα.. Στις αρχές ήθελα να κατεβαίνει να μη βλέπω τίποτα,να μην υπάρχει τίποτα.Τωρα θέλω να βλέπω το ηλιοβασίλεμα και περιμένω την τελευταία ηλιαχτίδα,εκεί που σβήνει ο ήλιος.Ειναι σαν να μου κλείνεις το μάτι.Δε θέλω να φύγει.Ανυπομονώ να ξαναβγεί ,να σου δείξω πόση απόσταση έχω διανύσει.. Θα ήσουν περήφανος.. Ότι και να κάνω όμως ,πάλι όλα πρέπει να συνεχίσουν χωρίς εσένα..μέχρι ν'ανταμωσουμε.. #Απώλεια

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Apostolia Zoi Official (@apostoliazoi) στις

Home