Thumbnail

Κάηκαν ολοσχερώς τα σπίτια της Χριστίνας Λαμπίρη και της Μελίνας Μακρή! (Φώτο) Κάηκαν ολοσχερώς τα σπίτια της Χριστίνας Λαμπίρη και της Μελίνας Μακρή! (Φώτο)

Οι πρώτες τους δηλώσεις για τις καταστροφικές πυρκαγιες
Στάχτη έγιναν τα σπίτια της παρουσιάστριας Χριστιίνας Λαμπίρη και της τραγουδίστριας Μελίνας Μακρή, μιας και στις περιοχές όπου διαμένουν υπήρξαν οι μεγαλύτερες καταστροφές.

Συγκεκριμένα το σπίτι της Χριστίνας Λαμπίρη βρισκόταν στην περιοχή της Ραφήνας, στο Κόκκινο Λιμανάκι, το οποίο μάλιστα είναι πολύ κοντά στο κτήμα όπου βρήκαν τραγικό θάνατο 25 άτομα.

Μάλιστα η ίδια και ο σύζυγός της προσπαθούσαν μέχρι την ύστατη ώρα να σώσουν το σπίτι, καταφέρνοντας να γλιτώσουν την τελευταία στιγμή.

Η Χριστίνα Λαμπίρη μίλησε στο youweekly.gr αναφορικά με την κατάσταση στην περιοχή, αποκαλύπτοντας, μάλιστα, πως δύο από τα θύματα που βρέθηκαν στην περιοχή υπήρχαν και δύο φίλοι του άνδρα της.

 

«Καταστραφήκαμε εντελώς! Το σπίτι μου είναι πολύ κοντά στην ταβέρνα που απανθρακώθηκαν 25 συμπολίτες μας… Σε πληροφορώ ότι ανάμεσα στους νεκρούς είναι και δυο πολύ κολλητοί φίλοι του άνδρα μου… Εμείς ούτε που καταλάβαμε τι συνέβη! Όλα έγιναν μέσα σε λίγα λεπτά. Η φωτιά μας περικύκλωσε μέσα στο σπίτι μας και προσπαθήσαμε να σώσουμε ότι σωζώταν!

Εγώ ειλικρινά σου μιλάω ούτε που έχω καταλάβει πως τελικά σώθηκα! Το σπίτι μας καταστράφηκε ολοσχερώς. Έμεινε μόνο ένα δωμάτιο από όλο το σπίτι και τώρα μαζεύω σε κούτες ότι έχει σωθεί για να σηκωθώ να φύγω. Το σπίτι του αδερφού του άντρα μου Θανάση, είναι ακριβώς δίπλα από το δικό μας καταστράφηκε ολοσχερώς. Δεν θέλω να πούμε κάτι άλλο. Πραγματικά είμαι σε απίστευτη σύγχυση και ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που έχει συμβεί. Το καλό είναι ότι τουλάχιστον σώσαμε τη ζωή μας!». 

 

Όσο αφορά την τραγουδίστρια Μελίνα Μακρή, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους, πως το σπίτι της οικογένειας της στην Κινέτα, κάηκε ολοσχερώς, ενώ τόνισε ότι αυτό μοιάζει τόσο μικρό και ασήμαντο μπροστά στις ανθρώπινες ζωές που χάθηκαν.

 

Συγκεκριμένα έγραψε στο instagram της: «Μαύρη μέρα ξημέρωσε σήμερα… καταστροφή, θάνατος, οργή. Ανείπωτη τραγωδία… Δύναμη και κουράγιο σε όλους μας να αντέξουμε… νωρίς έμαθα πώς κάηκε ολοσχερώς το σπίτι μας στην Κινέτα αλλά κι αυτό μοιάζει τόσο μικρό και ασήμαντο μπροστά στους τόσους ανθρώπους που χάσανε τις ζωές τους έτσι άδικα και φρικτά… Παναγία μου βάλε το χέρι σου…».  

Home