Thumbnail

Στάχτες και συντρίμμια το σπίτι της Ζωζώς Σαπουντζάκη στην Κινέττα!  Στάχτες και συντρίμμια το σπίτι της Ζωζώς Σαπουντζάκη στην Κινέττα! 

Σοκαρισμένη η τραγουδίστρια - «Μια καριέρα ετών έγινε στάχτη. Σήμερα δεν έχω ρούχα να φορέσω. Κάηκαν οι ντουλάπες μου, οι αναμνήσεις μου, όλα»!
Συγκλονισμένη είναι η Ζωζώ Σαπουντάζη ύστερα από την ολοκληρωτική καταστροφή του σπιτιού της. Το ιστορικό της σπίτι στην Κινέττα, που έχει μείνει στην ιστορία είναι πλέον στάχτες μιας και κάηκε ολοσχερώς. 

Η σπουδαία ηθοποιός δεν κινδύνεψε αφού μόλις είδες, χθες το μεσημέρι, τη φωτιά να επεκτείνεται και να πλησιάζει την περιοχή ζήτησε από φίλους της να την φιλοξενήσουν στο Λουτράκι.

Ωστόσο σήμερα τα ξημερώματα, η Ζωζώ επέστρεψε στην μόνιμη κατοικία της για να δει τι έχει συμβεί μετά τη λαίλαπα και αντίκρισε μόνο στάχτες και συντρίμμια.

Η ηθοποιός είναι συντετριμμένη και δεν μπορεί να πιστέψει πως μέσα σε μια στιγμή «χάθηκε» η περιουσία της, οι αναμνήσεις της, όλα όσα είχε καταφέρει να αποκτήσει μετά από τόσα χρόνια μεγάλης και επιτυχημένης καριέρας.

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη μίλησε στον Νίκο Σερεμετάκη και στο protothema για όλα όσα βιώνει τις τελευταίες ώρες, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Δεν έμεινε τίποτα. Ούτε τα μάρμαρα. Επισκέφθηκα το σπίτι σήμερα στις 6:30 το πρωί και δεν το πίστευα. Κάηκε μέχρι και το ψυγείο, τόσο δυνατή ήταν η πυρκαγιά. Μια καριέρα ετών έγινε στάχτη. Σήμερα δεν έχω ρούχα να φορέσω. Κάηκαν οι ντουλάπες μου, οι αναμνήσεις μου, όλα! Αυτό ήταν το κύριο σπίτι μου δεν ήταν το εξοχικό μου. Πήρε αμέσως φωτιά γιατί ήταν επενδεδυμένο με ξύλο. Εκεί μέσα είχα όλη μου τη ζωή. Τα πορτρέτα μου, τις παιδικές μου φωτογραφίες, τις φωτογραφίες των γονιών μου, όλα έγιναν στάχτη. Δεν αναπληρώνονται με τίποτα όλα αυτά. Τι να κάνω, δεν ξέρω. Έχω σοκαριστεί».  

Home