Thumbnail

Hamilton, Menounos, Banderas και Vardalos προσεύχονται για την Ελλάδα! (Φώτος) Hamilton, Menounos, Banderas και Vardalos προσεύχονται για την Ελλάδα! (Φώτος)

To Hollywood είναι συγκλονισμένο με την τραγωδία στην Αττική
Η τραγωδία που χτύπησε την Ελλάδα δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο, με το hashtag, #prayforgreece να είναι από την Τρίτη, πρώτο σε όλο τον κόσμο

Από κάθε γωνιά του πλανήτη έρχονται μηνύματα συμπαράστασης, ενώ βοήθεια από πολλές χώρες άρχισε να καταφθάνει στις πληγήσες περιοχές. 

Διάσημοι αστέρες του Hollywood έχουν συγκλονιστεί με την εθνική τραγωδία, που μέσα από τα κοινωνικά τους δίκτυα στηρίζουν την προσπάθεια της χώρας. 

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια με καταγωγή από την Ελλαδα Maria Menounos, ο ηθοποιός Antonio Banderas, ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής στην Formula 1 Lewis Hamilton αλλά και η ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός Nia Vardalos, είναι μερικοί που έχουν συγκλονιστεί με την τραγωδία. 

Οι ίδιοι μέσω αναρτήσεων στα social media, εξέφρασαν την λύπη τους και έδωσαν συλλυπητήρια στους πληγέντες, χρησιμοποιώντας και το παγκόσμιο hashtag, #PrayforGreece... όπου χιλιάδες ξένοι και Έλληνες προσεύχονται για τους πυρόπληκτους.

Δείτε τις αναρτήσεις τους: 

 

Home