Η Tiffany Trump ξεσάλωσε στη συναυλία του Aντώνη Ρέμου στη Μύκονο
Η συναυλία πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, αφού παρέα με τον Aντώνη Ρέμο ήταν και ο γνωστός Αιγύπτιος τραγουδιστής Amr Diab.
Σημαντικό να αναφερθεί επίσης, είναι το γεγονός ότι, μεγάλο μέρος των εσόδων δόθηκε στους πυρόπληκτους της Αττικής.
Ο Έλληνας τραγουδιστής, άλλωστε, προ πολλού είχε κάνει γνωστό, πως ολόκληρη η αμοιβή του και μεγάλο μέρος από τα έσοδα θα διατεθούν στους πληγέντες και μαζί με τα 100.000 ευρώ που έδωσε η επιχείρηση, συγκεντρώθηκε ένα μεγάλο ποσό.
Το ύψος του έφτασε τις 200.000 ευρώ, ενώ πάνω στα τραπέζια υπήρχαν ενημερωτικά φυλλάδια για την καταστροφή και οι θαμώνες κλήθηκαν να ενισχύσουν οικονομικά τους πληγέντες μέσω του ειδικού τραπεζικού λογαριασμού του δήμου Μαραθώνα που υπήρχε τυπωμένος σε καρτελάκια διανεμημένα σε όλα τα τραπέζια.
Ανάμεσα μάλιστα στους εκατοντάδες θαμώνες του μαγαζιού, ήταν και η κόρη του πλανητάρχη, Donald Trump, η 24χρονη Tiffany Trump, η οποία δεν σταμάτησε να ξεσαλώνει όλες αυτές τις μέρες στο νησί των Ανέμων με την παρέα της. Σε αυτήν ήταν και η Lindsay Lohan, που έχει γίνει πια μόνιμη κάτοικος του κυκλαδίτικου νησιού.
Ο κολλητός της Tiffany Τrump, Andrew Warren, μοιράστηκε στο Intsagram του, στιγμιότυπα από τα νυχτοπερπατήματα, τις βουτιές, αλλά και τις βόλτες τους στο κοσμοπολίτικο νησί.