Thumbnail

Ξέσπασε ο τελευταίος σύντροφος του George Michael! "George σε μισώ", έγραψε στο twitter του (Φώτος) Ξέσπασε ο τελευταίος σύντροφος του George Michael! "George σε μισώ", έγραψε στο twitter του (Φώτος)

Ξεκατινιάσματα για τη διαθήκη του Αγγλοκύπριου τραγουδιστή
Ένα απίστευτο ξέσπασμα έκανε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο τελευταίος σύντροφος του George Michael, Fadi Fawaz. 

Ο ίδιος μέσα από το twitter του έγραψε χαρακτηριστικά, ‘George I hate you’ καθώς όπως όλα δείχνουν ο αδικοχαμένος τραγουδιστής δεν άφησε τίποτα στην διαθήκη του στον αγαπημένο του. 

Ο George Michael έφυγε από τη ζωή στις 25 Δεκεμβρίου 2016 σε ηλικία μόλις 53 ετών. Ενάμιση χρόνο μετά το θάνατο του, ο πρώην σύντροφος του χτύπησε με τις πιο σκληρές δηλώσεις για τον αδικοχαμένο καλλιτέχνη. 

 

Ο σύντροφος του πριν από λίγες ημέρες ισχυρίστηκε σε δηλώσεις του πως ο τραγουδιστής αυτοκτόνησε, προκαλώντας έντονη δυσαρέσκεια στην οικογένεια του. 

Ο πρώην σύντροφος του George Michael, Fadi Fawaz, υποστηρίζει πως ο τραγουδιστής πέθανε την παραμονή των Χριστουγέννων, στα γενέθλια της μητέρα του, και όχι ανήμερα όπως πιστεύεται. 

 

Σύμφωνα με την έκθεση του ιατροδικαστή, ο θάνατος του George Michael προήλθε από φυσικά αίτια οπότε δεν υπήρχε λόγος για περαιτέρω διερεύνηση. Ωστόσο, σε emails του ο Fawaz, αναφέρει πως ο τραγουδιστής αυτοκτόνησε, προσθέτοντας: «Χρειάστηκε πέντε απόπειρες».

Λίγες ημέρες αργότερα ο ίδιος ξαναχτύπησε, μόνο που αυτή τη φορά είχε εντελώς διαφορετική αντίδραση προς τον George Michael. Ο 45χρονος Fadi Fawaz ανέβασε στον λογαριασμό του στο Twitter ένα άκρως προσβλητικό μήνυμα που έγραφε: «Τζορτζ σε μισώ», ενώ ακολούθησαν κι' άλλα με παρόμοιο περιεχόμενο. 

Όλο αυτό προκάλεσε εντύπωση, ενώ η απάντηση ήρθε από τον ξάδερφος του αείμνηστου Κύπριου τραγουδιστή, που ανέφερε πως ο αδικοχαμένος καλλιτέχνης, δεν άφησε τίποτα στην διαθήκη του για τον πρώην εραστή του.

Ακολούθησαν μηνύματα στο twitter όπως: «Πως μπορώ να μην είμαι απογοητευμένος από κάποιον που αυτοκτόνησε», «Όταν κάποιος είναι ικανός να κάνει κακό στον εαυτό του τότε είναι ικανός να κάνει ακόμα χειρότερα πράγματα. Ο Τζορτζ είχε κάνει πέντε απόπειρες αυτοκτονίας και πέθανε την ημέρα των γενεθλίων της μητέρας του. Μάλιστα για ένα ολόκληρο 24ωρο ήταν νεκρός και τον βρήκαν μετά».

Όπως έγινε γνωστό η περιουσία του καλλιτέχνη θα μοιραστεί σε ιδρύματα, στις αδερφές του και στο προσωπικό του και τίποτα σε εκείνον.

Ο Fadi Fawaz που ήταν κομμωτής στο επάγγελμα απειλεί να προσφύγει στο Ανώτατο Δικαστήριο για να διεκδικήσει μερίδιο από την διαθήκη.

Σύμφωνα με τον ξάδερφο του George Michael, στον Fadi: «Έχουν προσφερθεί 500.000 δολάρια αλλά πιστεύω τελικά θα γίνει συμβιβασμός στα 2 εκατομμύρια δολάρια για να τον ξεφορτωθούμε».

 

 

Home