Thumbnail

Ποιός θα είναι ο επόμενος James Bond; Ποιός θα είναι ο επόμενος James Bond;

Αν οι φήμες επιβεβαιωθούν, τότε πρόκειται για σίγουρο blockbuster
Από το 2014, υπήρχε η φήμη πως ο επόμενος My name is Bond, James Bond θα είναι ο Βρετανός ηθοποιός, Idris Elba. Υπήρξαν πολλές αντιδράσεις τότε, κάποιες ένεκα χρώματος και κάποιες άλλες επειδή θεωρητικά ο Elba είναι λίγο πιο "του λιμανιού" από ότι ταιριάζει στον 007.

Ο  Idris Elba με πρόσφατη δημοσίευσή του στο twitter, εμμέσως πλην σαφώς επιβεβαιώνει τα δημοσιεύματα ή απλά μας trollάρει. 

Το post στο Twitter είναι το ακόλουθο: «Το όνομά μου είναι Elba, Idris Elba» το οποίο συνόδευσε με μια selfie.

Οι θαυμαστές του, θεώρησαν πως πρόκειται για μια επιβεβαίωση των δημοσιευμάτων και έκαναν κατά χιλιάδες retweet το σχόλιό του.

Οι φήμες ότι μπορεί ο Idris Elba, να είναι ο διάδοχος του Daniel Craig κυκλοφορούν από το 2014. Ενισχύθηκαν ωστόσο πρόσφατα, ένεκα της δήλωσης της παραγωγού της ταινίας, Barbara Dana Broccoli, η οποία ανέφερε ότι «ήρθε η ώρα» για έναν μη λευκό ήρωα.

Η επόμενη ταινία James Bond, θα είναι η 25η και θα φέρει την υπογραφή του Daniel Boyle. Λέγεται πως θα είναι η τελευταία στην οποία θα πρωταγωνιστεί ο Daniel Craig, καθώς όπως έχει δηλώσει ο ίδιος, θα ήθελε να αποχωρήσει. 

Στο παρελθόν ο Idris Elba είχε δηλώσει ότι θεωρεί πως είναι μεγάλος σε ηλικία για να αναλάβει έναν τέτοιο ρόλο. «Νομίζω ότι είμαι πολύ μεγάλος για να υποδυθώ αυτό τον άντρα που τρέχει με αυτοκίνητα και βρίσκεται ανάμεσα σε κυρίες και martini. Ποιος θέλει να το κάνει αυτό;», είχε δηλώσει το 2016. Σχόλιο της υπογράφουσα είναι πως μάλλον πρόκειται για βρετανικό χιούμορ, ιδιαίτερα λαμβάνοντας υπόψη τα χόμπι του ηθοποιού. 

 

 

Always Keep Smiling!! It takes no energy and never hurts! Learned that from the Street!! ? #septemberstillloveyou

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Idris Elba (@idriselba) στις

Σήμερα ο Idris Elba είναι 45 ετών, δηλαδή πέντε χρόνια νεότερος από όταν ο Daniel Craig ανέλαβε το ρόλο του 007 και στην ίδια ηλικία με τον Sir Roger George Moore όταν ξεκίνησε να υποδύεται τον James Bond στην ταινία «Live and Let Die».

Ας αφιερώσουμε λίγα λεπτά, θαυμάζοντας κάποιες αναρτήσεις του! 

 

Come relax with me ? Truly proud to be on the cover of @essence August issue! Available on newsstands 7/14

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Idris Elba (@idriselba) στις

Home