Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Πήρε πίσω το instagram της! (Φώτο)
Για μια βδομάδα, η όμορφη παρουσιάστρια του ΣΙΓΜΑ, δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει τον λογαριασμό της, ενώ έκανε γνωστή την είδηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.
Όπως είχαμε πληροφορηθεί, η ίδια έκανε όλα τα νόμιμα διαβήματα για να επιστρέψει ξανά πίσω στα χέρια της, ο προσωπικός της λογαριασμός στο instagram, ενώ νωρίτερα σήμερα τα κατάφερε.
Ο σύζυγός της, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, έκανε live στον προσωπικό του λογαριασμό, με την Κωνσταντίνα Ευριπίδου να χαίρεται με την εξέλιξη της υπόθεσης.
Μάλιστα ο άσσος του ποδοσφαίρου έβαλε ένα instastory, με την παρουσιάστρια να είναι ευτυχισμένη, γράφοντας μάλιστα, "Όλα καλά", που όπως πληροφορηθήκαμε, αυτός θα είναι και ο τίτλος της νέας της εκπομπής στο ΣΙΓΜΑ.
Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου ωστόσο ανέβασε πριν από λίγο φωτογραφία που κρατά την κόρη της αγκαλιά, γράφοντας στη λεζάντα: «ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΜΕΡΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗΗΗΗΗΗ???????? INTAGRAM STILL LIKES ME! ??????? Ευχαριστώ όλους όσους εστειλαν μηνύματα όλες αυτες τις μέρες ?????? μόλις τα διάβασα ΟΛΑ! LOVE YOUUUUU INSTAGRAMMERS ??ΟΛΑ ΚΑΛΑ??!!!!!! ?»