Thumbnail

Ολυμπία Χοψονίδου-Βασίλης Σπανούλης: Βάφτισαν το πέμπτο τους παιδί! Είναι θεά η μικρή (Φώτος) Ολυμπία Χοψονίδου-Βασίλης Σπανούλης: Βάφτισαν το πέμπτο τους παιδί! Είναι θεά η μικρή (Φώτος)

Κουκλάρα η νονά... ποια είναι; 
Το πέμπτο τους παιδί, τη μικρή τους κόρη, βάφτισαν χθες ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου. 

Η μικρή τους κόρη, λίγο πριν κλείσει ενός έτους, βαφτίστηκε στον Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου, στο Καβούρι και πήρε το όνομα Αναστασία! 

Η νονά της μικρής νεοφώτιστης, είναι η εντυπωσιακή Βαλέρια Χοψονίδου, η αδερφής της Ολυμπίας, που έχουν άριστες σχέσεις. Η εντυπωσιακή νονά μοιάζει πολύ στην αδερφή της, που για την ιστορία να σας θυμίσουμε πως η Ολυμπία Χοψονίδου ήταν η Σταρ Ελλάς 2006. 

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε σε κλειστό κύκλο χωρίς δημοσιογράφους και φωτογράφους ενώ στη συνέχεια ακολούθησε τραπέζι για τους καλεσμένους στο εστιατόριο «40», στον Αστέρα Βουλιαγμένης.

Δείτε φωτογραφίες από τη βάφτιση που ανέβασαν οι ευτυχισμένοι γονείς:

 

❤️ Η Αναστασια μας ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympia Chopsonidou (@olympiachop) στις

Το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε το Δεκεμβρίου του 2009 με πολιτικό γάμο και τον Ιούνιου του 2011 με θρησκευτικό. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει πέντε παιδιά, τον 8χρονο Θανάση (2 Ιανουαρίου 2010), τον 6χρονο Βασίλη Jr (5 Απριλίου 2012), τον 5χρονο Δημήτρη (5 Ιουνίου 2013), την 3χρονη Αιμιλία (3 Αυγούστου 2015) και την Αναστασία (25 Σεπτεμβρίου2017).  

Home