Thumbnail

Ο Κύπριος Παραολυμπιονίκης Αντώνης Αρέστη έγινε για δεύτερη φορά πατέρας! (Φώτος) Ο Κύπριος Παραολυμπιονίκης Αντώνης Αρέστη έγινε για δεύτερη φορά πατέρας! (Φώτος)

Δείτε τον να ποζάρει αγκαλιά με την κορούλα του
Ο Αντώνης Αρέστη είναι ένας αθλητής που έκανε την Κύπρο περήφανη, πάρα πολλές φορές. 

Ο ίδιος ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία στον αθλητισμό, λίγο πριν το 2004, όταν αποφάσισε να συμμετάσχει στους Παραολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004, ένας στόχος που, ωστόσο, δεν επετεύχθη. Το όνειρο του έγινε πραγματικότητα δύο χρόνια μετά, όταν συμμετείχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ολλανδίας. 

Ο Αντώνης Αρέστη έβαλε την Κύπρο πάρα πολλές φορές στο βάθρο των μεταλλίων, αποδεικνύοντας πως η θέληση για ζωή είναι ένα "δώρο" που το κερδίζεις μόνος. 

Ο σπουδαίος αθλητής καταφέρνει να συνδυάζει άψογα την επαγγελματική του πορεία, με μια όμορφη και ευτυχισμένη οικογένεια.

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ζει την απόλυτη ευτυχία, καθώς η σύζυγος του Άνθια Αρέστη, έφερε στον κόσμο το δεύτερο τους παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Το ζευγάρι έχει ήδη ένα γιο, ενώ με την άφιξη της μικρής, ολοκληρώθηκε η ευτυχία τους. 

Ο αθλητής μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό  στο facebook, έκανε μια τρυφερή ανάρτηση, ανεβάζοντας φωτογραφίες με τη σύζυγό του, μέσα από το μαιευτήριο, πριν και μετά τον τοκετό,  ενώ έγραψε την πιο τρυφερή αφιέρωση που διαβάσαμε ποτέ. 

Χαρακτηριστικά έγραψε: «Είμαστε δύο πελλοί που ξεκινήσαμε σαν απλοί γνωστοί, στην πορεία γίναμε φίλοι, σε κάποια φάση κολλητοί αχώριστοι και πιο μετά ήρθε ο απόλυτος έρωτας και να τα αποτελέσματα. Σε ευχαριστώ που είσαι δίπλα μου που μαζί κατακτήσαμε το κόσμο. 2 παραολυμπιακά μετάλλια, 4 παγκόσμια, 5 πανευρωπαϊκά μετάλλια αλλά και το μεγαλύτερο έπαθλο τα δύο πανέμορφα παιδιά που μου χάρισες (λόγω του ότι έχουν πάρει από σένα). Σ΄ αγαπώ γιατί είσαι το θεμέλιο, ο βράχος, η δύναμη στην οικογένεια μας. Σε λατρεύω όσο δεν φαντάζεσαι».

Δείτε τον αγκαλιά με την κορούλα του:

 

Home