Το μοντέλο Diana Sirokai δίνει τη δική της εκδοχή στην καμπάνια εσωρούχων των Kardashian-Jenner
Μια καμπάνια για να είναι επιτυχημένη, πρέπει να «φιλοξενεί» γυναίκες όλων των σωματότυπων. Και όχι μόνο γυναίκες με πανόμοιότυπο, σχεδόν άψογο, σωματότυπο. Αυτό, τουλάχιστον, πιστεύει η Diana Sirokai και αποφάσισε να αναλάβει δράση.
Το πιο πρόσφατο παράδειγμα της «επανάστασης» της είναι η καμπάνια εσωρούχων του Calvin Klein, με τις Kardashian-Jenners.
«Μόλις είδα την καμπάνια, ήξερα ότι έπρεπε να την αναδημιουργήσω. Οι Kardashian-Jenners αποτελούν σήμερα τη μεγαλύτερη επιρροή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και τα ΜΜΕ γενικότερα. Πάντα με ενέπνεαν, αλλά ποτέ δεν ένιωσα ότι μπορώ να γίνω εξίσου όμορφη και sexy με εκείνες. Όταν απέκτησα αυτοπεποίθηση, αυτή η σκέψη δεν πέρασε ξανά από το μυαλό μου. Γι ' αυτό, ήθελα να κάνω και άλλες γυναίκες να συνειδητοποιήσουν ότι είναι υπέροχες, όπως είναι», δήλωσε σε συνέντευξή της Diana Siroka.
Για να καταφέρει να κάνει την αναπαράσταση της καμπάνια του Οίκου Calvin Klein, είχε την πολύτιμη συνεισφορά των μοντέλων Tammy B, Daisy Christina και Denise Mercedes. Όλες τους ντύθηκαν και βάφτηκαν ανάλογα με την πρωτότυπη διαφήμιση.
«Ελπίζω, οι αντιδράσεις να αλλάξουν τον κόσμο της μόδας και διάσημα brands, όπως ο Calvin Klein, να χρησιμοποιούν διαφορετικούς σωματότυπους γυναικών για τις διαφημίσεις τους. Θεωρώ πως το size των ρούχων μιας γυναίκας, δεν έχει σημασία. Χρειάζεται να αλλάξουμε τα πρότυπα μας. Γιατί εμείς οι γυναίκες συνηθίζουμε να κοιτάζουμε τις άλλες γυναίκες και αρχίζουμε να μισούμε τον εαυτό μας, όταν δεν μοιάζουμε με εκείνες που θαυμάζουμε. Μπορούμε να θαυμάζουμε μια όμορφη γυναίκα, αρκεί να αγαπάμε πρώτα τον εαυτό μας. Αν στον κόσμο της μόδας, υπάρχουν μοντέλα όλων των σωματότυπων, τότε δεν θα σκεφτόμαστε ότι κάτι πάει λάθος με εμάς»!
Ακολούθησε την υπέροχη Diana Siroka στο Instagram