Thumbnail

Το είδαμε κι' αυτό! Η 7χρονη κόρη του David και της Victorias Beckham φοράει ψηλοτάκουνα! (Φώτο) Το είδαμε κι' αυτό! Η 7χρονη κόρη του David και της Victorias Beckham φοράει ψηλοτάκουνα! (Φώτο)

Η φωτογραφία που δίχασε τους διαδικτυακούς τους φίλους
Είναι σίγουρα μια από τις πιο όμορφες οικογένειες, που λατρεύουμε να παρακολουθούμε τη ζωή τους. 

Ο David και η Victoria Beckham, έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια, με τα τέσσερα παιδιά τους να είναι η μεγαλύτερη τους επιτυχία. 

Η μικρή τους κόρη, η 7χρονη Harper, είναι πολύ αγαπητή στα social media, καθώς οι γονείς της, ανεβάζουν συχνά φωτογραφίες της, με τους διαδικτυακούς τους φίλους να αφήνουν τρυφερά σχόλια. 

Χθες ωστόσο, η Biktoria ανέβασε μια οικογενειακή φωτογραφία παρέα με αγαπημένους φίλους, όπως ο γνωστός σεφ, Gordon Ramsay. Όπως θα δείτε και εσείς, το ενδιαφέρον κερδίζει η μικρή, καθώς τη βλέπουμε να φοράει ψηλοτάκουνα παπούτσια.

Η 7χρονη ποζάρει χαμογελαστή στον φακό φορώντας ψηλοτάκουνα μπεζ πέδιλα. Κάτι τέτοιο δεν άρεσε σε πολλούς, καθώς σημείωσαν ότι η Harper είναι πολύ μικρή για να φοράει τέτοια παπούτσια. 

Απ' την άλλη πλευρά, πολλοί είναι αυτοί που σχολίασαν πως η μικρή έχει πάρει από το στιλ της μητέρα της, γεγονός που ήταν θέμα χρόνου να συμβεί. 

Δείτε την ανάρτηση: 

 

Happy birthday @tanaramsay x We love u so much x kisses from us all!! X VB

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham (@victoriabeckham) στις

 

Can’t believe our baby is 7 today!!! X Time goes so quickly xxxx Love u @davidbeckham x

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham (@victoriabeckham) στις

Home