Thumbnail

Αννίτα Δημητρίου: Έγινε νονά! Δείτε φωτογραφίες από τη βάφτιση Αννίτα Δημητρίου: Έγινε νονά! Δείτε φωτογραφίες από τη βάφτιση

Η βουλευτής έλαμπε μέσα στο λευκό φόρεμα της
Νονά έγινε για πρώτη φορά η βουλευτής του ΔΗ.ΣΥ, Αννίτα Δημητρίου την Κυριακή 26/8. 

Η βάφτιση τελέστηκε στο Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Παντανάσσης στη Λεμεσό, με τη βουλευτή να δίνει το όνομα Ιουλιάνα στη μικρή πριγκίπισσα! 

Σε επικοινωνία που είχαμε με την Αννίτα Δημητρίου μας ενημέρωσε πως, είναι η πρώτη φορά που γίνεται πνευματική μητέρα, ενώ η μικρή Ιουλιάνα είναι κόρη αγαπημένων φίλων, του δημοσιογράφου Δημήτρη Δημήτριου και της συζύγου του Ανδριάνας Χαραλάμπους.

Πιο πέρα μας ανέφερε πως καθ' όλη τη διάρκεια της βάφτισης, η μικρή ήταν ήρεμη, ενώ έκλαψε ελάχιστα. 

Η όμορφη βουλευτής για την ημέρα της βάφτισης επέλεξε ένα απλό λευκό φόρεμα, κάτω από το γόνατο, με ιδιαίτερη λεπτομέρεια στο μπροστινό μέρος. Το μακιγιάζ της κινήθηκε σε γήινους τόνους, ενώ τα μαλλιά της ήταν κάτω με ελαφριές μπούκλες. 

Στο πλευρό της ήταν και ο σύζυγος της Ανδρέας Κυπριανού, που ταίριαζε ενδυματολογικά με τη σύζυγο του. 

Ακολούθησε δεξίωση στο εστιατόριο "Καρατέλλο" για τους εκλεκτούς καλεσμένους. 

Πριν από λίγο η ίδια έκανε και την πρώτη της ανάρτηση μετά τη βάφτιση της μικρής Ιουλιάνας, ανεβάζοντας μια κοινή τους φωτογραφία με τη λεζάντα: "Υπέροχη εμπειρία μαζί με την νεοφώτιστη Ιουλιάνα. Καλοτάξιδη, καλότυχη και ευτυχισμένη να είσαι αγάπη μου. Η νονά θα είναι πάντα εδώ για σένα χχχ"

 

Να σας ζήσει η νεοφώτιστη! 

Δείτε φωτογραφίες από τη βάφτιση:

 

Home