Thumbnail

Κύπριοι επώνυμοι πήραν για πρώτη φορά τα παιδιά τους στο νηπιαγωγείο! (Φώτος) Κύπριοι επώνυμοι πήραν για πρώτη φορά τα παιδιά τους στο νηπιαγωγείο! (Φώτος)

Τρυφερές στιγμές... Δες τα παιδάκια πώς πήγαν στο σχολείο!
Τα μικρά παιδάκια αγαπημένων Κύπριων επωνύμων μεγάλωσαν και πήγαν σήμερα για πρώτη φορά στο νηπιαγωγείο. 

Οι ευτυχισμένοι γονείς ανέβασαν πρωί-πρωί φωτογραφίες των παιδιών τους που ετοιμάζονταν για την πρώτη ημέρα στο σχολείο, αλλά και από την άφιξη τους εκεί. 

Δες τις τρυφερές φωτογραφίες που ανέβασαν στα social media τους. 

Μιχάλης Σοφοκλέους

Ο μικρός Σοφοκλής πήγε σήμερα για πρώτη φορά στο νηπιαγωγείο, με τη συνοδεία των γονιών του. Ο μικρός όπως μάθαμε λίγο αργότερα άντεξε μόνο 1.5 ώρα, καθώς η νηπιαγωγός τους κάλεσε και τους ενημέρωσε πως ο μικρός έκλαιγε. 

Ευτυχία Ανδρέου

Η μικρή Θίσβη μεγάλωσε και πήγε χαλαρή και στιλάτη στο νηπιαγωγείο. Η ευτυχισμένη παρουσιάστρια μαζί με τον σύζυγό της, συνόδευσαν την κορούλα τους στην πρώτη ημέρα της στο σχολείο. Είναι γλύκα! 

Άντρη Καραντώνη

Από νωρίς το πρωί η Άντρη Καραντώνη φρόντισε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους πως η μικρή Αργυρώ θα πήγαινε για πρώτη φορά νηπιαγωγείο. Δεν είναι γλυκούλα; 

 

Πρωτη μερα στο Σχολειο! Το ζουζουνακι μου μεγαλωσε... Τεραστια η χαρα αλλα και συγκινηση! #firstday #firstdayschool #mygirl

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη antrikarantoni (@antrikarantoni) στις

Μαριλένη Σταύρου

Ο κατάξανθος Ορφέας που πλέον έχει και δική του σελίδα στο instagram, μας ανακοίνωσε σήμερα πως ήταν η πρώτη του ημέρα στο νηπιαγωγείο. Θα κάψει καρδιές ο μπόμπιρας! 

Κατερίνα Αγαπητού

Η μικρή Μαρίνα πόζαρε πρωί πρωί στη μανούλα της αγκαλιά με την τσάντα για το σχολείο της. Περήφανη η Κατερίνα Αγαπητού μας ενημέρωσε πως η κόρη της πήγε σήμερα για πρώτη φορά στο νηπιαγωγείο. 

Γιώτα Κουφαλίδου

Με το σγουρό του μαλλί και τη fashion τσαντούλα του, ο τρίχρονος σχεδόν Βασίλης, ο γιος της Γιώτας Κουφαλίδου, επέστρεψε για ακόμη μια χρονιά στο νηπιαγωγείο. 

 

 

Home