Thumbnail

Απίστευτη αποκάλυψη από τη Θέκλα Πετρίδου: «Πρώην σύντροφός μου με έσπασε στο ξύλο…» (Βίντεο) Απίστευτη αποκάλυψη από τη Θέκλα Πετρίδου: «Πρώην σύντροφός μου με έσπασε στο ξύλο…» (Βίντεο)

Συγκλονίζει η ψυχολόγος με όσα αποκάλυψε
Μέσα από την εκπομπή της, "Θέκλα, Μιλάμε Ανοικτά", πολλές ήταν οι φορές που μίλησε για προσωπικά γεγονότα που την σημάδεψαν και της άλλαξαν τη ζωή.

Κάτι αντίστοιχο έγινε και σήμερα το πρωί, με τη Θέκλα Πετρίδου να προχωρεί σε μια αποκάλυψη που δεν πιστεύαμε στα αυτιά μας.

Με αφορμή το σημερινό θέμα της εκπομπής για την ενδοοικογενειακή βία, η Θέκλα Πετρίδου αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που συνέβη πριν από 14 χρόνια, με τους συνεργάτες της αλλά και το τηλεοπτικό κοινό να μένει άφωνο.

Η ίδια λοιπόν σήμερα Πέμπτη 06/09, αποκάλυψε δικές της εμπειρίες που με πολύ αγώνα αργότερα κατάφερε και ξεπέρασε.

Αρχικά ανέφερε πως, ενώ ήταν ανήλικη είχε δεχθεί βία από τον πατέρα της, ενώ αυτό που μας συγκλόνισε ήταν η εξομολόγηση που έκανε, όταν δέχτηκε βία από πρώην σύντροφό της.

Χαρακτηριστικά για το θέμα ανέφερε: «Εγώ σταμάτησα τον φαύλο κύκλο της βίας, όταν στα 28 μου είχα σχέση με έναν άνθρωπο, ο οποίος με έλκυε πάρα πολύ … ο οποίος ήταν βίαιος, με έδειρε και με έσπασε στο ξύλο…».

Δες το απόσπασμα:

Home