Thumbnail

Γιάννης Τσιμιτσέλης - Κατερίνα Γερονικολού: Τους τσάκωσε η κάμερα στη Μύκονο! (Βίντεο) Γιάννης Τσιμιτσέλης - Κατερίνα Γερονικολού: Τους τσάκωσε η κάμερα στη Μύκονο! (Βίντεο)

Δες που τους εντόπισαν και τι έκαναν...
Το ερωτευμένο ζευγάρι μετά τις διακοπές του στο Βερολίνο, μακριά από τους παπαράτσι, επέλεξαν τη Μύκονο για ολιγοήμερες διακοπές. 

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού, ταξίδεψαν μέχρι τη Μύκονο, ίσως τον πιο κοσμοπολίτικο προορισμό της Ελλάδας. 

Αυτό μας κίνησε λίγο την περιέργεια καθώς το νησί είναι γεμάτο φωτογράφους, που μάλλον δεν τους νοιάζει πλέον και σταμάτησαν το κρυφτό.

Το ερωτευμένο ζευγάρι βρίσκεται στη Μύκονο, με την κάμερα του Mykonos Live TV να τους εντοπίζει στον Ορνό όπου πήγαν για φαγητό και για βουτιές.  

Φεύγοντας από το εστιατόριο είδαν την κάμερα και χωρίς να τους ενοχλήσει ιδιαίτερα συνέχισαν την πορεία του. 

Δες το απόσπασμα: 

Home