Thumbnail

Γιώργος Μαυρίδης: Στο κρεβάτι με την σκυλίτσα της Νικολέττας Ράλλη! (Φώτο) Γιώργος Μαυρίδης: Στο κρεβάτι με την σκυλίτσα της Νικολέττας Ράλλη! (Φώτο)

Το ζευγάρι μένει πλέον μαζί... η φωτογραφία που τους πρόδωσε!
Ζευγάρι είναι τον τελευταίο καιρό είναι ο Γιώργος Μαυρίδης και η Νικολέττα Ράλλη, σύμφωνα με τις φωτογραφίες που διέρρευσαν, με τους δύο να φιλιούνται σε εξωτερικό χώρο. 

Μέχρι στιγμής κανένας από τους δυο δεν έχει επιβεβαιώσει τις φήμες, ενώ μια τελευταία φωτογραφία επιβεβαιώνει όλα όσα γράφτηκαν. 

 

Σήμερα το πρωί ο Γιώργος Μαυρίδης έκανε μία ανάρτηση που φαίνεται πως το ζευγάρι έχει έρθει πολύ κοντά και ίσως να μένουν και μαζί!

Μέσα από ένα instastory τον είδαμε παρέα με ένα σκυλάκι και αυτό δεν ήταν η αγαπημένη του Μόλυ. Αντί του όμορφου golden retriever, είδαμε στην αγκαλιά του ένα μικρότερο σκυλάκι ράτσας Shih Tzu.

Αυτή δεν ήταν άλλη από την Candy Candy, το σκυλάκι της Νικολέττας Ράλλη!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σε αγαπώ? @candycandytheshihtzu #kalokairimazi10 #moodoftheday #ootd #mystyle

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikoletta Ralli (@nikolettaralli) στις

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σύμφωνα με το κινεζικό ημερολόγιο, το έτος 2018 (το οποίο και ξεκινά επίσημα αύριο Παρασκευή) είναι η χρόνια του σκύλου! Με αφορμή αυτή την τόσο τυχερή χρόνια (είναι και το 8 τυχερός αριθμός για τους Κινέζους) η @follifollie έφτιαξε με παρά πολύ αγάπη αυτό το τέλειο κολιέ, το οποίο αποτελείται από μια σειρά με αποτύπωματα πατουσιων? και άλλη μια με ένα σκυλάκι (φοράει και κορώνα?) να κρέμεται! Νομίζω για εμένα την ζωόφιλη ήταν ότι καλύτερο θα μπορούσε να βγει ??Ni Hao Ma? Από εμένα και την κινεζικής καταγωγής Candy ? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ #follifollie #befollifollie #luckycharm #love #bestfriends #shihtzulovers #moodoftheday #ootd #fashion #mystyle #chinesenewyear #ilovedogs

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikoletta Ralli (@nikolettaralli) στις

Home