Thumbnail

Σάρωσε η Demy σε φεστιβάλ μουσικής στη Ρωσία! Κέρδισε την 2η θέση τραγουδώντας Χατζιδάκι (Βίντεο) Σάρωσε η Demy σε φεστιβάλ μουσικής στη Ρωσία! Κέρδισε την 2η θέση τραγουδώντας Χατζιδάκι (Βίντεο)

"Τα παιδιά του Πειραιά" ξεσήκωσαν το στάδιο
Σε ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ μουσικής της Ευρώπης, η Demy εκπροσώπησε την Ελλάδα, πετυχαίνοντας να κερδίσει την 2η θέση. 

Η νεαρή τραγουδίστρια μετά την συμμετοχή της στην Eurovision, αποφάσισε να λάβει μέρος για ακόμη μια φορά σε διαγωνισμό τραγουδιού. 

Πρόκειται για το New Wave Festival 2018, που διεξάγεται στο Σότσι της Ρωσίας και συμμετέχουν 19 χώρες, με την Demy να εκπροσωπεί την Ελλάδα

Ο κάθε διαγωνιζόμενος ερμήνευσε τρία τραγούδια, ένα international hit, μία διεθνώς αναγνωρισμένη επιτυχία από την χώρα του και ένα δικό του καινούργιο τραγούδι.

Η όμορφη Demy επέλεξε ίσως μια από τις πιο γνωστές μπαλάντες διεθνώς, το «The Winner Takes It All» των ABBA, κλέβοντας τις εντυπώσεις και κατακτώντας τη δεύτερη θέση με 98 βαθμούς.

Στην επόμενη εμφάνισή της στη σκηνή ερμήνευσε ένα από τα πιο γνωστά τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι, «Τα Παιδιά Του Πειραιά», με αγγλικό και ελληνικό στίχο.

Όσο αφορά το δικό της τραγούδι, η ίδια παρουσίασε το νέο αγγλόφωνο τραγούδι της, «Too Late», με την υπογραφή του Δημήτρη Κοντόπουλου.

Δες σχετικά αποσπάσματα: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

About last night! 2nd place with a song that is so important to me❤️ I am so grateful! #newwave2018

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitra Papadea (@demy_official) στις

 

 

 

Home