Thumbnail

Χριστόφορος Τορναρίτης για Χρύσανθο Τσουρούλλη: «Είναι συμφεροντορολογούλης» (Βίντεο) Χριστόφορος Τορναρίτης για Χρύσανθο Τσουρούλλη: «Είναι συμφεροντορολογούλης» (Βίντεο)

Χείμαρρος ο γνωστός επιχειρηματίας... μίλησε για όλα
Σε μια από τις σπάνιες του συνεντεύξεις, ο γνωστός επιχειρηματίας βρέθηκε σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή "Όλα Καλά", του ΣΙΓΜΑ. 

Ο Χριστόφορος Τορναρίτης, χαλαρός και ευδιάθετος κάθισε στην καυτή καρεκλά της εκπομπής και μίλησε κυριολεκτικά για όλα.

Ο ίδιος μίλησε για την αγαπημένη του σύζυγο, τη γνωστή σχεδιάστρια Ramona Filip, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως γνωρίστηκαν στο Βουκουρέστι. Η όμορφη Ramona ήταν φοιτήτρια και αυτός ιδιοκτήτης μπουζουκιών. Ερωτεύτηκε την ομορφιά της, ενώ μετά η σχέση τους πέρασε σε άλλο επίπεδο. 

Ο γνωστός επιχειρηματίας ανέφερε πως θαυμάζει το ταλέντο της γυναίκας του, ενώ αποκάλυψε πως το να κυκλοφορείς με την Ραμόνα είναι πρόβλημα γιατί πάντα σε επισκιάζει! 

Η ομάδα της εκπομπής ετοίμασε και μια έκπληξη στον γνωστό επιχειρηματία, μιας και η Ramona Filip, βγήκε στον αέρα της εκπομπής και μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια. 

Η όμορφη σχεδιάστρια δήλωσε περήφανη για τον σύζυγο της, εξήγησε πως την δεδομένη στιγμή μαζί με τα παιδιά τους παρακολουθούσε από την τηλεόραση την εμφάνιση του Χριστόφορου στην εκπομπή νιώθοντας περηφάνια για τον τρόπο με τον οποίο εκφράζεται, ενώ εξήγησε πως λειτουργούν  ως ομάδα τόσο στην καθημερινότητα όσο και με το μεγάλωμα των παιδιών τους.

Σε κάποια φάση, η ομάδα της εκπομπής τον ρώτησε για διάφορα πρόσωπα της showbiz και όχι μόνον, με τον ίδιο να εκφέρει την άποψη του χωρίς φόβο. 

Για τον Χρύσανθο Τσουρούλλη, ανέφερε χαρακτηριστικά πως είναι ο άνθρωπος του, τον προβλημάτισε πολύ η περίπτωση του, χαρισματικός, ξεχωριστός και λίγο συμφεροντορολογούλης! 

Δες το απόσπασμα:

 

 

πηγή βίντεο: celebrity

Home