Thumbnail

Ο ιδιαίτερος τρόπος με τον οποίο η πριγκίπισσα Charlotte καλωσορίζει τους καλεσμένους στο παλάτι Ο ιδιαίτερος τρόπος με τον οποίο η πριγκίπισσα Charlotte καλωσορίζει τους καλεσμένους στο παλάτι

Η κόρη του πριγκιπικού ζεύγους παραμένει η χαριτωμένη μικρή της γαλαζοαίματης οικογένειας
Μπορεί ο νεότερος απόγονος του William και της Kate Middleton, ο Λούις, να έχει απασχολήσει περισσότερο τα media με τον πρόσφατο ερχομό του, η Charlotte όμως παραμένει η χαριτωμένη μικρή της γαλαζοαίματης παρέας.

Με αυτοπεποίθηση που ταιριάζει σε παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας, η τρίχρονη Charlotte ξεχωρίζει σχεδόν σε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις της.  

Την είδαμε στον γάμο της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry να είναι ο αρχηγός ανάμεσα σε όλα τα παρανυφάκια στο κάστρο του Ουίνδσορ.

Μάλιστα μια καλεσμένη του γάμου χαρακτήρισε την Charlotte ως το πιο «οργανωτικό» και «γλυκό» παρανυφάκι. Αν και είναι μόλις τριών ετών, φαίνεται ότι την τσαχπινιά και την… ατάκα τα έχει στο «αίμα» της από τώρα!

william

Η πριγκίπισσα Charlotte έχει κερδίσει τις καρδιές του κόσμου. Και απ’ ότι φαίνεται είναι καλή οικοδέσποινα. 

Σύμφωνα με την Daily Mirror της αρέσει πολύ να καλωσορίζει εκείνη τους καλεσμένους όταν φτάνουν στο παλάτι. Τους ρωτάει μάλιστα αν θέλουν να πιουν τσάι, καφέ ή να φάνε κάποιο γλυκό. 

Μια πραγματική κυρία!

 

charlotte

Πηγή

Home