Thumbnail

Πάρτι γενεθλίων για τον κούκλο γιο της Μαριλένης Σταύρου! (Φώτος) Πάρτι γενεθλίων για τον κούκλο γιο της Μαριλένης Σταύρου! (Φώτος)

Πόσα κεράκια έσβησε ο μικρός Ορφέας; 
Τα γενέθλια του είχε χθες, ο κούκλος γιος της Μαριλένης Σταύρου, και τα γιόρτασαν με ένα τέλειο παιδικό πάρτι. 

Συγκεκριμένα χθες Κυριακή 16/09, η Μαριλένη Σταύρου και ο σύζυγος της Πέτρος, οργάνωσαν παιδικό πάρτι για τον μονάκριβο γιο τους Ορφέα, που είχε θέμα τους δεινόσαυρους. 

Στην αυλή του σπιτιού στήθηκε ένα μεγάλο φουσκωτό για ατελείωτο παιχνίδι, με τους φίλους του Ορφέα να μην φεύγουν στιγμή από εκεί. 

Η τούρτα είχε θέμα τους αγαπημένους δεινόσαυρους του Ορφέα, ενώ έσβησε τα τέσσερα κεράκια στην τούρτα του! 

 

Μάλιστα λίγο αργότερα, η ευτυχισμένη μανούλα έκανε και μια τρυφερή ανάρτηση με φωτογραφίες του μικρού Ορφέα, από τους πρώτους μήνες της ζωής του, ενώ έγραψε στη λεζάντα: «Πέρασαν 4 χρόνια από την ημέρα που ήρθες στον κόσμο. Σ ευχαριστώ αγάπη μου για όλες αυτές τις στιγμές που ομορφαίνεις τις ζωές μας. Είμαι πολύ περήφανη για σένα! Σε κοιτώ και δυσκολεύομαι να πιστέψω πως σε γέννησα. Σ αγαπώ! Όλα τα καλά λεβέντη μου!»

Δες την ανάρτηση της: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Πέρασαν 4 χρόνια απο την ημέρα που ήρθες στον κόσμο. Σ ευχαριστώ αγάπη μου για όλες αυτες τις στιγμές που ομορφαίνεις τις ζωές μας. Είμαι πολυ περήφανη για σένα! Σε κοιτώ και δυσκολεύομαι να πιστέψω πως σε γέννησα. Σ αγαπώ! Όλα τα καλα λεβέντη μου! @orpheas_s #birthday #tb #throwback #baby #mybaby #growing #motherson #motherlove #motherandson #mother #motherslove #motherhood #parenthood #mothers #mymother #maternity #mommylove #mama #mommy #boy #son #love #cute

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marileni Stavrou (@marilenistavrou) στις

Home