Thumbnail

Ρουβάς – Ζυγούλη: Το φωτογραφικό album από τη βάφτιση του μικρού Απόλλωνα Ρουβάς – Ζυγούλη: Το φωτογραφικό album από τη βάφτιση του μικρού Απόλλωνα

Όμορφες οικογενειακές στιγμές από τη βάφτιση του Βενιαμίν της οικογένειας Ρουβά 
Σαν ένα υπέροχο οικογενειακό πάρτι έμοιαζε η βάφτιση του μικρότερου παιδιού της οικογένειας Ρουβά που έγινε το περασμένο σαββατοκύριακο στην έπαυλη της οικογένειας Βαρδινογιάννη, στον ίδιο χώρο μάλιστα όπου ένα χρόνο πριν παντρεύτηκαν και οι γονείς του μικρού Απόλλωνα.

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη έκλεψαν τις εντυπώσεις με την κομψή εμφάνισή τους στο Μυστήριο -η ευτυχισμένη μαμά επίλεξε μία δημιουργία των Mi-Ro και κοσμήματα του Νίκου Κούλη- καθώς και τα άλλα 3 παιδιά τους: Αναστασία, Αλέξανδρος και Αριάδνη.

Νονοί του νεοφώτιστου ήταν ο Γιάννης Βαρδινογιάννης και η σύζυγός του, Μελίσσα, ενώ το Μυστήριο τελέστηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο και ακολούθησε dinner party όπου παραβρέθηκαν ελάχιστοι στενοί φίλοι των οικογενειών. 

Ο 2,5 ετών Απόλλωνας ήταν πολύ ήσυχος και χαμογελαστός και δεν έκλαψε καθόλου, καθώς ένιωθε άνετα στην αγκαλιά των νονών του.

rouvas1

 

rouva2

rouvas3

rouvas4

Πηγή

Home