Thumbnail

O νικητής του Survivor απαντά πρώτη φορά σε όσους τον χαρακτηρίζουν «Αλβανό» O νικητής του Survivor απαντά πρώτη φορά σε όσους τον χαρακτηρίζουν «Αλβανό»

Ο Ηλίας Γκότσης βάζει τα πράγματα στη θέση τους
Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε πρόσφατα σε γνωστό περιοδικό ο νικητής του φετινού reality επιβίωσης, Ηλίας Γκότσης.

Μεταξύ άλλων, ο νεαρός γυμναστής σχολίασε τους λόγους που μπήκε στο Survivor αλλά και τα όσα ειπώθηκαν και γράφτηκαν στη συνέχεια για το άτομό του.

Στη συνέχεια μίλησε για τα άτομα που ίσως να μην τον συμπάθησαν όσο ήταν στο παιχνίδι, αναφέροντας: «Ο καθένας μπορεί να εκφέρει την άποψή του. Είναι κατανοητό πως δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους. Σε ό,τι αν κάνεις θα υπάρχουν υποστηρικτές, αλλά και άνθρωποι που θα κατακρίνουν. Σημασία έχει να φιλτράρουμε τις κριτικές και να κρατάμε όσα θα μας κάνουν καλύτερους».

Τέλος, σε ερώτηση του δημοσιογράφου αναφορικά με τη λέξη «Αλβανός» η οποία εμφανίζεται στο google αν πληκτρολογήσεις το όνομά του, ο Ηλίας Γκότσης ξεκαθάρισε για πρώτη φορά πως δεν έχει καμία σχέση με την Αλβανία. «Είμαι γέννημα θρέμμα Έλληνας. Ο παππούδες μου είναι από την Τρίπολη και οι γονείς μου από την Αθήνα. Διάφορες πληροφορίες μπορεί να γραφτούν στο Διαδίκτυο. Από εκεί και πέρα, δεν βγήκα ποτέ να διαψεύσω κάτι. Άπαξ και με ρωτάς, είναι κάτι που δεν ισχύει», δήλωσε χαρακτηριστικά.  

 

Home