Thumbnail

Το My Life στην παρουσίαση προγράμματος του ΑΝΤ1! (Φώτος) Το My Life στην παρουσίαση προγράμματος του ΑΝΤ1! (Φώτος)

Παρών στην εκδήλωση έδωσαν παρουσιαστές, ηθοποιοί και επιχειρηματικός κόσμος
Στην παρουσίαση του προγράμματος του ΑΝΤ1 για την σεζόν 2018 - 2019, βρέθηκε η ομάδα του My Life.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε μια όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα στο Royal Hall στην Λευκωσία. Παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η Αφροδίτη Γεωργίου, ενώ το παρών του έδωσαν διαφημιστές και διαφημιζόμενοι, ηθοποιοί και παραγωγοί, δημοσιογράφοι, φίλοι και συνεργάτες του σταθμού.

Ο διευθύνων σύμβουλος Στέλιος Μαλέκος και ο γενικός διευθυντής Κωνσταντίνος Οδυσσέως, καλωσόρισαν τους καλεσμένους και υποσχέθηκαν ακόμα μια χρονιά με ολοκληρωμένο και δυναμικό πρόγραμμα.

Ο ΑΝΤ1 έχοντας στο ενεργητικό του ένα πρόγραμμα που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των τηλεθεατών, στοχεύει για ακόμα μια χρονιά να κρατήσει ψηλά τον πήχη, χαρίζοντας στιγμές συγκίνησης, έντασης, αγωνίας, πάθους και γέλιου.

Σε πρώτο πλάνο έρχεται η μυθοπλασία και φέτος με τις κυπριακές σειρές «Εσύ… στον κόσμο σου», «Οργή» και «La pasta pomilωri 2» και τις ελληνικές παραγωγές «Η Επιστροφή», «Πέτα τη φριτέζα», «Κάνε γονείς να δεις καλό» και «Έγκλημα και πάθος».

Το ψυχαγωγικό κομμάτι απαρτίζουν οι ήδη αγαπημένες εκπομπές «Το Πρωινό», «Still Standing», «Το ταίρι ξέρει», «Βινύλιο», «Ράδιο Αρβύλα» και «Nomads», αλλά και το νέο τηλεπαιχνίδι «Όσα γνωρίζει η πεθερά». 

Τα σαββατοκύριακα θα μας κρατά συντροφιά, η αγαπημένη σε όλους Αφροδίτη Γεωργίου, με το ανανεωμένο «Follow Live», που θα μεταδίδεται πλέον ζωντανά τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή το απόγευμα, πλαισιωμένη με τους καινούριους, αλλά και τους παλιούς συνεργάτες της.

Από το ξένο πρόγραμμα δε θα λείψουν οι εξαιρετικές ταινίες μπλογκμπάστερ καθώς επίσης και συναρπαστικές prime time σειρές.

Η ειδησεογραφική ομάδα του ΑΝΤ1 πιστή στο καθήκον της, συνεχίζει να προσφέρει την καλύτερη, πιο έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση στο «Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων», αλλά και στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» με σεβασμό και αίσθημα ευθύνης απέναντι στους τηλεθεατές.

Το μουσικό κομμάτι της βραδιάς ανέλαβε η Μιρέλα Πάχου, που με τους μουσικούς της μας ταξίδεψαν σε μια άλλη εποχή και ο Andrew P. από τον Ant1 Radio.

Δες φωτογραφίες από την εκδήλωση:

 

 

Home