Thumbnail

Ιωάννα Τούνη: Δέχθηκε ανήθικη πρόταση και τους ξεμπρόστιασε στο instagram! (Φώτο) Ιωάννα Τούνη: Δέχθηκε ανήθικη πρόταση και τους ξεμπρόστιασε στο instagram! (Φώτο)

Της πρόσφεραν χρήματα για σεξ...
Μια απίστευτη ιστορία έγινε γνωστή μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της Ιωάννας Τούνη στο instagram.

Συγκεκριμένα η εκρηκτική Θεσσαλονικιά που γνωρίσαμε μέσα από το "My Style Rocks", είναι ενεργή μέσα στα social media της και μοιράζεται διάφορες στιγμές με τους διαδικτυακούς της φίλους. 

Μέσω του λογαριασμού της λοιπόν αποφάσισε να ξεφτιλίσει έναν άντρα που την προσέγγισε για σεξ, στέλνοντας της μήνυμα στο κινητό της! Συγκεκριμένα την προσέγγισε για συνεργασία και στο τέλος της πρόσφερε 1.400 ευρώ για να βρεθούν σε ξενοδοχείο. 

Η ίδια απάντησε όπως άξιζε, βρίζοντάς τον και κοινοποίησε τη συνομιλία τους στο instagram story της, ενώ στη λεζάντα έγραψε το πιο κάτω μήνυμα: «Κορίτσια μην επιτρέψετε ΠΟΤΕ και σε ΚΑΝΕΝΑΝ να σας μειώσει με τον οποιονδήποτε τρόπο. Λαμβάνω συχνά-πυκνά τέτοια «φτηνά» μηνύματα… ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΩΡΑΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΑ ΣΕΞ! Και όποιος έχει σκοπό να μου κάνει αντίστοιχες προτάσεις –να το ξανασκεφτεί- γιατί γίνομαι ιδιαίτερα ευρηματική στις απαντήσεις μου».

Δες την ανάρτηση: 

 

Home