Thumbnail

Τέλειο! Μιμήθηκαν την Ελένη Φουρέιρα και το Fuego στο Ισπανικό «Your Face Sounds Familiar» (Βίντεο) Τέλειο! Μιμήθηκαν την Ελένη Φουρέιρα και το Fuego στο Ισπανικό «Your Face Sounds Familiar» (Βίντεο)

Από τις καλύτερες μιμήσεις που είδαμε
Ασταμάτητη είναι η Ελένη Φουρέιρα που μετά τη δεύτερη θέση στην Eurovision, βλέπει τις μετοχές της στη μουσική βιομηχανία να εκτοξεύονται! 

Η ίδια γνωρίζει τεράστια επιτυχία στην Ισπανία, που έκανε μέχρι στιγμής πολλές sold out εμφανίσεις, ενώ το Fuego έγινε πλατινένιο στη χώρα. 

Ένα από τα πιο δημοφιλή τηλεοπτικά shows της χώρας, το  «Tu Cara Me Suena», μια εκπομπή αντίστοιχη με το Ελληνικό «Your Face Sounds Familiar», έβαλε μία από τις διαγωνιζόμενές να μιμηθεί την Ελένη Φουρέιρα και το "Fuego". 

 

Η «βασίλισσα» της ελληνικής pop σκηνής,  βρέθηκε καλεσμένη στην πρεμιέρα της εκπομπής, που προβάλλεται για 7η σεζόν από το κανάλι, με περίπου 3 εκατομμύρια τηλεθεατές κάθε φορά. 

Η τραγουδίστρια Mimi Doblas, έκανε το εντυπωσιακό μαλλί της Ελένης, φόρεσε πιστό αντίγραφο της φόρμας που φόρεσε στον τελικό και ανέβηκε στη σκηνή, κάνοντας μια εξαιρετική εμφάνιση. 

Το αποτέλεσμα εντυπωσίασε το κοινό, αλλά και την ίδια την Ελένη, η οποία δεν σταμάτησε να χειροκροτεί τη συνάδελφό της, ενώ στο τέλος έσπευσε να την αγκαλιάσει και να τη συγχαρεί από κοντά, λέγοντας πως ήταν καταπληκτική!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Check out this amazing performance in @tucaramesuena in @antena3com #fuego #elenifoureira #foureira @foureira ❤❤❤❤??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Foureira Fan Page (@foureira_fanpage_) στις

Home