Thumbnail

Έγκυος Κύπρια τραγουδίστρια! Δείτε πώς το ανακοίνωσε (Φώτο) Έγκυος Κύπρια τραγουδίστρια! Δείτε πώς το ανακοίνωσε (Φώτο)

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας
Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Κύπρια τραγουδίστρια καθώς σε λίγους μήνες θα μεγαλώσει η οικογένεια της. 

Η Κύπρια σοπράνος Αλίκη Χρυσοχού ανακοίνωσε μέσα από τα social media της, πως διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της καθώς είναι και πάλι έγκυος στον πέμπτο μήνα. 

Η ταλαντούχα κύπρια ερμηνεύτρια έχει αποκτήσει με τον σύζυγο της Αλέξη ήδη ένα γιο, τον Κρίστιαν ο οποίος τον Δεκέμβριο που μας πέρασε έκλεισε ενός έτους, και πλημμύρισε την ζωή τους με αγάπη και ευτυχία. 

Η ίδια ανέβασε στους προσωπικούς της λογαριασμούς σε facebook και instagram, μια φωτογραφία με τον μικρό της γιο, ανακοινώνοντας τα χαρμόσυνα νέα! Όπως έγραψε, το δεύτερο παιδί έρχεται και ο Κρίστιαν θα έχει ακόμη ένα αδελφό σύντομα, με την οικογένεια να μεγαλώνει. 

Να σας θυμίσουμε πως η Αλίκη Χρυσοχού έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο Britain’s Got Talent, που συγκλόνισε με την φωνή της αλλά και με την ιστορία πίσω από το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε. 

Μαζί με την οικογένεια της διαμένουν μόνιμα στην Κύπρο, με το ευτυχισμένο ζευγάρι να περιμένει με αγωνία την άφιξη του δεύτερου τους παιδιού! 

Δείτε την ανάρτηση της:

 

Counting my blessings these special days. ?#myboys #mylife #myhubby #myson #thankyouforchoosingme #myloves #luckymummy #christmas #withyou #believe #specialtimes #magic Love Aliki x

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aliki (@alikimusic) στις

Home