Thumbnail

Θύμα απάτης ο Tom Hanks στην Ελλάδα Θύμα απάτης ο Tom Hanks στην Ελλάδα

Ο διάσημος ηθοποιός ενημερώνει τους θαυμαστές τους για να μην παραπλανηθούν
Σάλος έχει ξεσπάσει στην Ελλάδα σε σχέση με υποτιθέμενη βράβευση του Tom Hanks στην Αθήνα. Ο διάσημος ηθοποιός προειδοποιεί μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Twitter τους θαυμαστές του ότι ο ίδιος δεν γνωρίζει τίποτα για την εκδήλωση, στην οποία υποτίθεται θα παραβρεθεί με την ελληνικής καταγωγής σύζυγό του, Rita Wilson.

Πρώτη, παρενέβη η Rita Wilson, η οποία ξεκαθάρισε μέσα από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ότι ο σύζυγος της δεν πρόκειται να βρεθεί στην Ελλάδα, τονίζοντας μάλιστα πως η συγκεκριμένη πρόσκληση είναι αναληθής.

 

Στη συνέχεια, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, έκανε το ίδιο, προειδοποιώντας τους θαυμαστές του πως πρόκειται για απάτη και επιτήδειοι χρησιμοποιούν το όνομά του εν εγνοία του. «Κάποιοι γράφουν πως θα εμφανιστώ σε εκδήλωση στην Αθήνα, κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει. Πωλούνται εισιτήρια με την υπόσχεση της παρουσίας μου. Προσοχή, μην παραπλανηθείτε», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Δεν έχω μιλήσει με κανέναν σχετικά με την πιθανότητα παρουσίας μου στην εκδήλωση. Οι διοργανωτές δεν είναι ειλικρινείς όσον αφορά την επικοινωνία μαζί μου».

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Πολιτιστικής Διπλωματίας (ΕΙΠΔ), το οποίο φαίνεται ότι αυτό θα βράβευε τον Tom Hanks, έδωσε εξηγηγήσεις στα ελλαδικά ΜΜΕ, υποστηρίζοντας πως έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα σε συνεργασία με τις ελληνικές αρχές για τη διερεύνηση του ζητήματος.

τομ χανκς

«Με πρωτοβουλία του ΕΙΠΔ διεξάγεται έρευνα με τις ελληνικές αρχές για να διαπιστωθεί αν ο οργανισμός και συγκεκριμένα η εκπρόσωπός του κυρία Άντα Ηλιοπούλου, έπεσε θύμα εξαπάτησης από δήθεν εκπρόσωπο του κυρίου Hanks, καθώς επίσης και κατά πόσον τα έγγραφα που ο οργανισμός έχει στη διάθεσή του είναι αυθεντικά ή όχι»,τονίζεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση, του Οργανισμού. Διευκρινίζεται επίσης, ότι η είσοδος στην εκδήλωση είχε εξαγγελθεί ότι είναι δωρεάν και όχι επί χρήμασι όπως εσφαλμένα δημοσιεύτηκε».

Πηγή 

Home